SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 30-11-25, 10:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Afrika'nın sesi TÜRKSAT'ta! Bakan Uraloğlu: Küresel bir yayın köprüsü kurduk


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nijer Devlet Televizyonu Telesahel’in yapılan yeni anlaşma kapsamında Türksat uyduları üzerinden hem doğu hem de batı kapsama alanında yayına başladığını duyurdu. Bakan Uraloğlu, bu gelişmenin yalnızca teknik bir anlaşma olmadığını; aynı zamanda Afrika’nın sesini, kültürünü ve haber akışını dünyaya taşıyan stratejik bir adım olduğunu vurguladı. Uraloğlu, “Bugün Afrika’nın merkezinden yükselen bir yayın, artık Avrupa’dan Orta Doğu’ya, Orta Asya’dan Kuzey Afrika’ya kadar milyonlarca haneye Türksat üzerinden ulaşıyor. Bu, Türkiye’nin uydu yayıncılığındaki gücünün ve uluslararası güvenilirliğinin en somut göstergelerinden biridir.” diye konuştu.

“TÜRKİYE, KÜRESEL YAYIN DAĞITIM MERKEZLERİNDEN BİRİNE DÖNÜŞTÜ”

Telesahel yayınlarının, güçlü kapasitesi ve geniş coğrafi erişimiyle öne çıkan Türksat 4A üzerinden verildiğini belirten Uraloğlu, “Türksat uyduları artık sadece Türkiye’nin değil, dünyanın yayın altyapısına hizmet veriyor. Nijer Devlet Televizyonu’nun Türksat’ı tercih etmesi, teknolojimizin geldiği noktayı, sunduğumuz yayın kalitesini ve kesintisiz hizmet güvencesini net şekilde ortaya koyuyor.” ifadelerini kullandı.

“BU İŞ BİRLİĞİ, TÜRKİYE–NİJER DOSTLUĞUNU DAHA DA GÜÇLENDİRECEK”

Yayın anlaşmasının iki ülke arasındaki teknik iş birliğinin ötesinde, kültürel ve diplomatik ilişkileri de destekleyen bir adım olduğuna dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Telesahel’in yayınları sayesinde Nijer’in haberlerinin, kültürel içeriklerinin ve kalkınma hikâyelerinin artık uluslararası izleyicilere ulaşacağını vurguladı. Uraloğlu, “Türksat sadece bir uydu operatörü değil, ülkeler arasında köprü kuran bir iletişim elçisi.” dedi.

Bakan Uraloğlu, Türksat’ın Afrika’da Gana, Nijerya ve Nijer başta olmak üzere birçok ülkeye yayıncılık ve iletişim hizmeti sunduğunu hatırlatarak, “Türkiye artık uydu teknolojilerinde dışa bakan değil, dünyaya hizmet veren bir ülke konumundadır. Bugün Nijer ile sağlanan bu yayın adımı, Türkiye’nin Afrika’daki medya görünürlüğünü ve uydu alanındaki ihracat potansiyelini daha da güçlendirecek.” şeklinde konuştu.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık