SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 04-11-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Destekler 53 bin KOBİ'ye ulaşacak


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]2026 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'ne göresanayinin, üretim ve yatırımların desteklenerek Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler'in (KOBİ) geliştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Ülkedeki KOBİ ve girişimcilerin yenilikçi, teknolojik ve rekabetçi bir yapıya ulaşmalarına katkı sağlamak, ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını artırmak için farklı alanlarda destekler veriliyor.Bu kapsamda KOSGEB tarafında geçen yıl 32 bin 401 KOBİ desteklenirken bu yıl sonunda sayının 52 bine çıkması öngörülüyor. Desteklenecek KOBİ sayısının gelecek yıl 53 bine, 2027'de 54 bine ve 2028'de 55 bine yükselmesi planlanıyor.

KOSGEB'in gelecek yıl 156 işletmenin dijital dönüşümü için yatırım giderlerini desteklemesi bekleniyor. Bu destekten 2027'de 172, 2028'de 189 işletmenin yararlanması amaçlanıyor. Başkanlıkça desteklenen girişimci kadın sayısının 2025 yıl sonu itibarıyla ve 2026'da 8 bin 500'er, 2027'de 8 bin 750 ve 2028'de 9 bin olması hedefi konuldu.

Sağlanan desteklerle KOBİ'lerin ihracat içindeki payının da yükseltilmesi amaçlanıyor. Gelecek yıl KOBİ'lerin ihracat içindeki payının yüzde 36, 2027'de yüzde 38 ve 2028'de yüzde 39 olması hedefleniyor. Ülkede yerli ürünlerin desteklenmesi için de çalışmalar yürütülecek. Bu kapsamda KOSGEB tarafında yerli üretime destek sağlanan ürün sayısının 2026'da 15 olması, yeşil dönüşüm konusunda desteklenecek işletme sayısının da 2 bin 46'ya ulaşması amaçlanıyor.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık