ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15-10-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Çiftçi kadınlara özel kredi veriyor


Bankadan yapılan açıklamaya göre, yerel kalkınmayı ve tarımsal sürdürülebilirliği odağına alan banka, kadınların finansmana erişimini kolaylaştıracak ve tarımsal yatırımlara katkı sağlayacak çözümler geliştirmeye devam ediyor.

Çiftçi kadınların tarımsal yatırımlarını güçlendirmeye yönelik finansman sunan banka, Dünya Kadın Çiftçiler Günü'ne özel gelenekselleştirdiği kampanyasını başlattı.

Banka, tarımda kadın emeğini ve üretimi desteklemek amacıyla çiftçi kadınlara ve kadın kooperatiflerine, 36 aya varan vade avantajıyla hasat zamanına göre yılda bir geri ödemeli ve masrafsız kredi imkanı sunuyor. Kampanyayla hem çiftçi kadınların hem de kadın kooperatiflerinin finansmana erişimini kolaylaştırmayı amaçlayan banka, tarımda sürdürülebilir büyümeye katkı sağlamayı da hedefliyor.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık