ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06-10-25, 13:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Türkiye'nin ekolojik köprüsünün yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor


Uraloğlu, yazılı açıklamasında, Trabzon'da yapımı süren çevre dostu ekolojik köprüye ilişkin bilgi verdi. Söz konusu köprünün, Türkiye'nin 11. kara yolu ekolojik köprüsü olacağına dikkati çeken Uraloğlu, Karadeniz Sahil Yolu üzerine inşa edilen çevreci geçiş yapısının, yalnızca bir köprü değil, aynı zamanda yeni bir yaşam köprüsü olacağını belirtti.

Yürüyüş ve bisiklet yolu ile yeşil alan bir arada

Yapımı devam eden ekolojik köprünün Ganita ile Pazarkapı arasında yer aldığına işaret eden Uraloğlu, "Çevre dostu köprü, 250 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde olacak. Üzerinde 4 metre genişliğinde bisiklet yolu, 2 metre genişliğinde yaya yolu ve 500 metrekarelik bir yeşil alan yer alacak. Böylece vatandaşlarımız sadece karşıdan karşıya geçmekle kalmayacak, yeşille iç içe bir deneyim yaşayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Uraloğlu, ayrıca 250 metresi köprü üzerinde olmak üzere, toplam 347 metre uzunluğunda bisiklet yolu ve 250 metresi köprü üstünde, 32 metresi ise tabii zemin üstünde olmak üzere, toplam 282 metre uzunluğunda yürüyüş yolu inşa edileceğini aktardı.

Yapım çalışmalarına 6 Aralık 2024'te başladıkları köprünün, estetik mimarisi ve doğayla bütünleşen yapısıyla, Trabzon'a değer katacağını vurgulayan Uraloğlu, "Köprümüzü 2025 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz." ifadesini kullandı.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık