SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-08-25, 16:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ticari sırları soruyorlar


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]MİTHAT YURDAKUL / ANKARA - Edinilen bilgiye göre, Türkiye ile Birleşik Krallık (İngiltere) arasındaki STA müzakerelerinin ilk turu 23 Haziran - 2 Temmuz 2025 arasında Ankara'da yapıldı. İkinci tur görüşmeler ise eylülde Londra'da olacak. Müzakereler öncesi Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan ankete göre Türkiye'deki iş insanları, İngiltere pazarına erişimde önemli bir engel olarak vize ve çalışma izni başvuru süreçlerinde yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Yaşanan sorunların çözümü için bir anlaşma metninin hazırlanarak İngiltere'ye iletilmesi planlanırken, İngiltere vizesinde ilginç sorunlar yaşandığı ortaya çıktı. Buna göre, İngiltere'ye yapılacak 2 günlük iş görüşmesi için tapu kaydı, şirket finansal tabloları gibi belgelerin yanında, seyahat edecek kişinin anne - babanın mezun olduğu okullar da istenen bilgiler arasında yer aldı. Vize verilecek süreye göre giderek artan yüksek başvuru ücretleri, fotokopi ve kurye dahil tüm işlemler için alınan yüksek ücretler de vizede yaşanan şikayetler arasında. İngiltere vizesi için ticari sır kapsamındaki bilgilerin talep edilmesi de dile geterilen bir başka şikayet oldu.

Türk ihracatına karşı vize seddiTOGG, yeni modeli T10F'nin testlerini başarıyla tamamladığını duyurduJaponya'nın gözü Türk İHA'larında! Alıma giden sürecin şifreleri: 'Aksungur favori olur'

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık