SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 16-08-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ziraat'ten ilk yarıda 64 milyar TL net kâr


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, sürdürülebilir büyüme stratejisi ve güçlü finansal yapısıyla yılın ilk yarısında 64 milyar lira net kâr elde ettikleri belirterek, "Sektörün yine en kârlı bankası olduk. Dijital alt yapı yatırımlarımız ve güçlü sermaye yapımız ile müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarını en etkin bir şekilde karşılamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası, yılın ilk yarısında küresel piyasalardaki belirsizliklere rağmen büyümesini sürdürerek, Türk ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Alpaslan Çakar, bankanın aktif büyüklükte de lider banka konumunda bulunduğuna dikkati çekerek, aktif büyüklüklerinin yılın ilk yarısında 6.9 trilyon lirayı aştığını bildirdi.

Çakar, "Aktiflerin en önemli kısmını oluşturan nakdi kredilerimiz 3.5 trilyon lirayı aşarken, gayrinakdi kredilerle birlikte ülkemizin büyümesine yönelik sağladığımız finansman büyüklüğü 4.9 trilyon lira olarak gerçekleşti. Bu süreçte bankamız başta tarım olmak üzere, yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı sektörlerin öncelikli olarak finanse edilmesini sağlayarak, ülkemiz ekonomisine değer katmayı sürdürdü" dedi.

En büyük sendikasyon

Çakar, ikinci çeyrekte toplam 1.75 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi temin ettiklerini vurgulayarak, bugüne kadar Türkiye'de bir banka tarafından tek seferde sağlanan en yüksek tutarlı ve en geniş katılımlı sürdürülebilirlik temalı sendikasyon kredisi işlemini başarıyla gerçekleştirerek, geçen yılki sendikasyon kredisini yüzde 104 yenilediklerini belirtti.

Çakar, 20 farklı ülkede bulunan iştirakleri ve yurt dışı şubeleri aracılığıyla yılın ikinci çeyreğinde de Türkiye'nin dış ticaret hacminin büyümesine ve karşılıklı yatırımların artmasına olumlu katkılarda bulunmaya devam ettiklerini anlattı. Sürdürülebilir büyüme stratejisi ve güçlü finansal yapısıyla bankanın yılın ilk yarısında 64 milyar lira net kâr elde ettiğine işaret eden Çakar, "Sektörün yine en kârlı bankası olduk. Dijital alt yapı yatırımlarımız ve güçlü sermaye yapımız ile müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarını en etkin bir şekilde karşılamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık