ForumAilem
  SohbetYaz
Yükleniyor... | Hava durumu yükleniyor...

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30 - 04 - 2025, 07:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Deprem sonrası indirim yapana teşvik


Afet durumlarında özel talep gören ürünlerde müşterilerle dayanışma indirimi yapan satıcılara ise bundan böyle özel komisyon indirimi uygulamasını devreye alınacağı duyuruldu.

Ürünler incelendi

Hepsiburada'nın yaptığı fiyat takip çalışmasında 23 Nisan'daki depremin hemen ardından, deprem çantası, çadır, düdük ve ilk yardım seti gibi 4 bini aşkın acil durum ürününün yüzde 95'inde satıcılar tarafından fiyat değişikliği yapılmadığı belirlendi. Ürünlerin yalnızca yüzde 3'ünde fiyat artışı tespit edildi. Ürünlerin yüzde 2'sinde ise fiyat düşüşü gözlemlendi.Hepsiburada afet durumlarında toplum yararını önceliklendiren iş ortaklarını teşvik etmek amacıyla özel bir destek planını devreye alacağını da duyurdu. İlk yardım ve acil ihtiyaç ürünlerinde talep artışı yaşanan dönemlerde acil durum ürünlerindeki fiyat takibi şeffaf ve sürekli biçimde sürdürülecek. Ayrıca yüzde 10 ve üzeri indirim uygulayan mağazalara bir ay boyunca yüzde 50 oranında komisyon indirimi desteği verilecek.

Hepsiburada Kurumsal İlişkiler, İletişim ve Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Cem Tanır, "Zor zamanlar, dayanışmanın değerini daha da artırıyor. Deprem sonrasında artan ürün talebi sırasında indirim uygulayan iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. E-ticaret teknolojik altyapısıyla hem yanlış uygulamaları engellemek hem de iyi uygulamaları öne çıkarma ve destekleme fırsatı sunuyor. Haksız uygulamaların engellenmesi için kamu paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz" dedi.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık