ForumAilem
  SohbetYaz

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 29 - 04 - 2025, 07:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Özbekistan'da büyüme hedefi


Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te açılışı yapılan Direkt Dağıtım Merkezi ve geniş bayi ağıyla Ülker ürünlerini binlerce noktada Özbek tüketicisine ulaştıracak.

Başkent Taşkent'teki şirket bünyesindeki depo ve satış ofisinin açılışı, Türkiye Cumhuriyeti Taşkent Büyükelçiliği Ticaret Baş Müşaviri Suavi Önal, pladis ve GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Ülker CEO'su Özgür Kölükfakı, pladis Global Tedarik Zinciri Lideri Mario Reis ve pladis Orta Asya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yavuz Yurtgüder'in katılımıyla gerçekleştirildi.

105 farklı ürün

Ülker CEO'su Özgür Kölükfakı, "Yeni kurduğumuz Direkt Satış Dağıtım Merkezimiz aracılığıyla yalnızca başkent Taşkent'te 5.000 satış noktasına, bölge distribütörlerimiz aracılığıyla da diğer şehirlerde 25.000 satış noktasına olmak üzere toplamda 30.000'i aşkın noktaya ulaşmayı hedefliyoruz. Amacımız; ilk yıl içerisinde 105 farklı ürünümüzü bu satış noktalarına haftalık düzenli ziyaretlerle ulaştırmak" dedi.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık