SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 12-04-25, 19:06   #1
Çevrimdışı
~ www.forumailem.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Doğal gazda büyük üretim


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Karadeniz'de günlük üretimin bugün itibarıyla 8.8 milyon metreküpe çıktığını belirten Bayraktar, "Türkiye'de 3.8 milyon hanenin doğal gazını kendimiz karşılar hale geldik. Üretilen gaz miktarı nisan sonunda 9.5 milyon metreküpleri bulacak. Karadeniz Sakarya Gaz Sahası birinci fazı bitecek. Önümüzdeki yıl bu üretimi iki katına çıkarıyoruz. Türkiye yıllık 7.5 milyar metreküp doğal gaz üretecek. Cumhuriyet tarihi boyunca ürettiğimiz gazın neredeyse 50 katını üretmiş olacağız" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin enerji verimliliğindeki potansiyeline dikkati çeken Bayraktar, enerji verimliliğinin sadece enerjide değil binalar, ulaştırma, tarım ve sanayi gibi alanlarda önemli fırsatlar içeren çok taraflı bir konu olduğunu kaydetti.

Bayraktar, enerji verimliliğinin Türkiye'nin enerji politikasında önemli bir yeri olduğunun altını çizerek, "Enerji verimliliği Türkiye'nin enerji dönüşümünün aslında birinci değil sıfırıncı önceliği, en önemli aracı. Biz, enerji verimliliğini, yenilenebilir enerjiyi, petrol ve doğal gaz üretimimizi, nükleeri, kritik madenleri ve bütün bunları destekleyecek, enerji altyapısını güçlendirmek suretiyle kapsamlı bir enerji dönüşümü programıyla hareket ediyoruz. 2053 hedeflerine böyle yürüyoruz" diye konuştu.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık