SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 12-08-26, 10:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kore Yarımadası'nda tansiyon yükseldi! 'Tanımlanamayan füze fırlatıldı'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kuzey Kore’den bölgedeki askeri gerilimi artıracak yeni bir hamle geldi. Japonya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kuzey Kore’nin Japon Denizi istikametine en az bir balistik füze fırlattığı bildirildi.

'690 KİLOMETRE UÇTU'

Yerel saatle 06.00 sıralarında Kuzey Kore'nin doğu kıyısından fırlatılan füzenin yaklaşık 90 kilometre azami irtifaya ulaşarak 690 kilometre uçtuğu ve Japon Denizi’ne, ülkenin münhasır ekonomik bölgesinin dışına düştüğü kaydedildi. Füze denemesinin bölgedeki uçaklar veya gemiler üzerinde herhangi bir hasara yol açmadığı belirtilirken, detaylı incelemelerin sürdüğü vurgulandı.

GÜNEY KORE ORDUSU DA DENEMEYİ DOĞRULADI

Pyongyang yönetiminin son füze denemesi, Güney Kore tarafından da doğrulandı. Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı’ndan (JCS) yapılan açıklamada, Kuzey Kore’nin saat 06.00 sıralarında ülkenin doğu kıyısındaki Wonsan bölgesinden Doğu Denizi (Japon Denizi) istikametine en az bir balistik füze fırlattığı kaydedildi. Güney Kore ordusunun muhtemel yeni füze denemelerine karşı gözetim faaliyetlerini artırdığı aktarılarak, "Güney Kore, ABD ve Japonya, Kuzey Kore'nin balistik füze denemelerine ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak, teyakkuzda olmayı sürdürmektedir" ifadelerine yer verildi.

ABD VE GÜNEY KORE’YE GÖZDAĞI OLARAK YORUMLANDI

Kuzey Kore’nin son füze denemesinin Güney Kore ve ABD’nin 17-27 Ağustos tarihleri arasında bölgede gerçekleştireceği ortak Ulchi Özgürlük Kalkanı Tatbikatı öncesinde gelmesi dikkat çekti. Pyongyang'ın adımı, Kuzey Kore yönetiminin "savaş provası" olarak nitelendirdiği tatbikata karşı Seul-Washington ittifakına gözdağı olarak yorumlandı. Kuzey Kore, son olarak 6 Ağustos’ta Doğu Denizi (Japon Denizi) istikametine tanımlanamayan bir füze fırlatmış, Pyongyang yönetimi alışılmadık bir şekilde bu silah testi konusunda sessiz kalmayı tercih etmişti.

Geri sayım başladı! 6 milyon kişi bu anı bekliyor: Saatler kala yetkililerden kritik uyarıYunanistan'dan Türkiye'ye karşı yeni plan! 'Hazırlıklar başladı' diyerek duyurdular: 'Görünmeyen savaş'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık