SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 13-05-26, 13:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Pakistan’dan dikkat çeken Türkiye açıklaması! 'Savunma anlaşması Ankara’yı da kapsayabilir'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Pakistan ile Suudi Arabistan arasında 17 Eylül 2025'te imzalanan Stratejik Karşılıklı Savunma Anlaşması’na ilişkin yeni bir gelime yaşandı.

'TÜRKİYE'Yİ KAPSAYACAK ŞEKİLDE GENİŞLETİLEBİLİR'

Pakistan Savunma Bakanı Khawaja Asif yaptığı açıklamada, anlaşmanın Türkiye ve Katar’ı da kapsayacak şekilde genişletilebileceğini söyledi. Asif, "Bu, geleceğe yönelik bir düzenlemedir; aynı zamanda mevcut durumu da ele almaktadır. Katar ve Türkiye de Suudi Arabistan ile Pakistan arasındaki bu anlaşmanın bir parçası haline gelirse, bu memnuniyet verici bir gelişme olur. Bu, bölgemiz içinde, ekonomik ve savunma alanlarında, bölge dışındaki alanlara bağımlılığı en aza indirecek bir düzenin ortaya çıkması anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

'KOLEKTİF GÜVENLİĞİ GÜÇLENDİRECEK'

Bu girişimin "benzer düşünen" devletler arasında daha geniş bir iş birliği platformu kurarak bölgesel istikrarı ve kolektif güvenliği güçlendirmeyi amaçladığını kaydeden Khawaja Asif, "Dünyada bağımlılık her zaman var olacaktır. Tüm ülkeler ekonomik ve başka açılardan birbirine bağlıdır. Ancak kendi bölgemizde barış için, bu anlaşmanın kimseye karşı olmadığını düşünüyorum. Aksine, bölge içindeki barışı korumak için son derece önemlidir. Ve mevcut durum açısından da, bunun yatıştırıcı ve faydalı bir etkisi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ANLAŞMA HENÜZ SONUÇLANMADI

Anlaşma, taraflardan birine yönelik herhangi bir saldırının her iki ülkeye yapılmış sayılmasını öngörüyor. Türkiye ile ilgili görüşmelerin bu yılın başlarında ileri aşamaya geldiği bildirilse de henüz anlaşma sonuçlanmadı.

İran'dan sert açıklama! 'Olası tüm saldırılara hazırız'Epstein skandalında kan donduran ifadeler! Mağdur kadın gözyaşlarını tutamadı: 'Masaj odasına çağırdı'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık