SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 10-05-26, 14:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İsrail'den çöle gizli üs! Çoban fark etti


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İsrail’in Irak’a gizli üs kurduğu ortaya çıktı. ABD merkezli Wall Street Journal gazetesi, adı açıklanmayan kaynaklara dayandırdığı haberde, İsrail’in İran'a karşı yürütülen hava harekatını desteklemek için Irak’ta çöle gizli üs kurduğunu yazdı.

Söz konusu üssün özel kuvvetlere ev sahipliği yaptığı ve İsrail Hava Kuvvetleri için lojistik merkezi olarak işlev gördüğü ifade edilen haberde, üssün ABD'nin bilgisi dahilinde savaş başlamadan kısa süre önce inşa edildiği aktarıldı.

Üste İsrail pilotlarının düşürülmesi ihtimaline karşı arama-kurtarma ekipleri konuşlandırıldığı belirtilen haberde, üssün geçtiğimiz mart ayının başında neredeyse ifşa olduğu ifade edildi.

Galatasaray'ın şampiyonluğu Avrupa'yı salladı! 'Okan Buruk'un başlattığı hanedanlık devam ediyor' İlginizi Çekebilir ÇOBAN ÜSSÜN YERİNİ İFŞA ETTİ

Haberde, Iraklı bir çobanın bölgedeki olağandışı askeri hareketliliği fark ederek ihbarda bulunduğu aktarılarak, Irak ordusunun bölgeyi araştırmak için bölgeye asker sevk ettiği ve İsrail’in hava saldırılarıyla Iraklı askerleri bölgeden uzak tutmayı başardığı belirtildi.

İSRAİL IRAK ASKERLERİNİ SALDIRDI: 1 ÖLÜ

Irak Ortak Operasyonlar Komutan Yardımcısı Kays el-Muhammedavi, mart ayındaki saldırı ile ilgili Irak basınına yaptığı açıklamada, "Bu pervasız operasyon koordinasyon veya onay olmaksızın gerçekleştirildi" ifadelerini kullandı. El-Muhammedavi, Iraklı askerlerin ihbar üzerine bölgeye intikal ettikleri sırada yoğun ateş altına alındığını belirterek, 1 askerin saldırıda hayatını kaybettiğini açıkladı. El-Muhammedavi, "Görünüşe göre havadan desteklenen ve birimlerimizin kapasitesinin ötesinde faaliyet gösteren belirli bir kuvvet sahada bulunuyordu" dedi.

Dünyanın gözü Kanarya Adaları'nda! Hantavirüs gemisinde tahliyeler başladı BÖLGEDE ASKERİ KUVVETLERİN VARLIĞINA İLİŞKİN KANITLAR BULUNDU

Saldırının ardından Irak’ın bölgeye terör örgütü DEAŞ’la mücadelede kritik rol oynayan iki birliği bölgeye sevk ettiği ifade edilen haberde, yapılan aramada bölgede askeri kuvvetlerin varlığına ilişkin kanıtlara ulaşıldığı açıklandı.

ABD’DE 1991 VE 2003’TE AYNI BÖLGEYİ KULLANMIŞ

Horizon Engage stratejik danışmanlık firmasının araştırma direktörü Michael Knights, "Operasyonlardan önce keşif yapıp bu tür konumlar oluşturmak normaldir" ifadelerini kullanarak, Irak'ın seyrek nüfuslu geniş batı çölünün geçici ileri harekat üsleri için ideal bir konum oluşturduğunu belirtti. Knights, ABD Özel Kuvvetleri'nin bu bölgeyi 1991 ve 2003'teki Irak’a yönelik saldırılarda kullandığına dikkat çekti.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık