SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 21-04-26, 07:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Radev tek başına hükümet olabilecek


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Merkez Seçim Komisyonunun, sandıkların tamamının açıldığı henüz kesinleşmemiş sonuçlarına göre, Radev’in partisi, yüzde 44,6 ile ilk sırayı alırken, en yakın rakibine 30 puandan fazla fark attı. Bulgaristan’ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) partisi yüzde 13,4 ile ikinci sırayı alırken Değişime Devam-Demokratik Bulgaristan İttifakı (PP-DB) yüzde 12,6 ile az farkla üçüncü oldu. Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) yüzde 7,1 ve Vızrajdane (Diriliş) partisi yüzde 4,3 ile yüzde 4’lük seçim barajını aşan diğer partiler oldu.

135 sandalye

Merkez Seçim Komisyonu, partilerin mecliste kazandığı sandalye sayısını henüz açıklamazken, Bulgaristan Ulusal Televizyonu’nun (BNT) yayınladığı projeksiyonlara göre, Radev’in partisi, meclisteki 240 sandalyeden 135’ini kazanmış görünüyor. Bu da, Radev’in tek başına hükümet kurabilecek çoğunluğa sahip olduğunu gösteriyor.

Bulgaristan’da en son 1997’de yapılan seçimde Ivan Kostov liderliğindeki Birleşik Demokratik Güçler 137 sandalye kazanarak tek başına hükümet kurabilmişti. Ülkede bundan sonra yapılan seçimlerde koalisyon ya da azınlık hükümetleri görev yapmıştı.




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık