SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 06-04-26, 23:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Netanyahu'ya yaylım ateşi! İran füzesi Hayfa'yı vurmuştu… Belediye Başkanı isyan etti: Zor durumdayız


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın dün İsrail'in kuzeyine yönelik misillemesinde bir binanın isabet almasının ardından hükümeti "umursamazlıkla" suçlayan Hayfa Belediye Başkanı Yona Yahav ile görüştüğünü belirtti.

İlginizi Çekebilirİsrail devlet televizyonu KAN'ın haberine göre, Hayfa Belediye Başkanı Yahav, kentte 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırının ardından, Eğitim Bakanlığı izin verse dahi kentte okulları açmayacağını söyledi.

"Savaşın başından beri hükümetten hiç kimse bizimle konuşmadı." diyen Yahav, "Belki telefonu bilmiyorlardır, ilgilerini çekmiyordur. Sadece Tel Aviv'i umursuyorlar." ifadelerini kullandı.

Yahav, yaşlı nüfusa yönelik yardımı kurumsallaştırmaları gerektiğini ve her eve ulaşamayacaklarını söyleyerek İran misillemeleri nedeniyle zor durumda olduklarına işaret etti.

Bu açıklamaların ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yahav ile görüştüğünü duyurdu.

Hayfa Belediye Başkanı Yahav'ın isteklerinin hemen yerine getirilmesi için talimat verdiğini ileri süren Netanyahu, İsrail halkının zor bir süreçten geçtiği itirafında bulundu.

Tahran eli boş dönmedi! ABD'nin İran'daki pilotu kurtarma operasyonun maliyeti belli oldu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İRAN FÜZESİ HAYFA'YI VURDU: 4 ÖLÜ

İran'ın dün İsrail'in kuzeyini hedef alan misillemesinde, Hayfa'da füzenin isabet ettiği binada enkaz altında kalan 4 kişinin cesedine ulaşıldı.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı, enkazda kalan son 2 kişinin de cesedine ulaşıldığını kaydetti.

İran'ın misillemesinde 4 kişinin öldüğü ve enkaz altında kalanların tümünün cesetlerine ulaşıldığı aktarılan açıklamada, ölenlerin 80 yaşlarında bir erkek ve kadın ile 40 yaşlarında bir erkek ve 35 yaşlarında bir kadın olduğu ifade edildi.

İran'ın dün İsrail'in kuzeyini hedef alan misillemesinde bir füzenin Hayfa kentinde bir binaya doğrudan isabet etmesi sonucu biri ağır 4 kişinin yaralandığı bildirilmişti. İsrail ordusunun, arama kurtarma ekiplerinin, enkaz altında kaldığı düşünülen 4 kişiyi bulmak için füzenin isabet ettiği bölgede çalışmalarını sürdürdüğü kaydedilmişti.

İsrail ordusu, Hayfa'ya doğrudan isabet eden ve ağır hasara yol açan füzenin önlenememesine ilişkin soruşturma başlatmıştı.

Times of Israel gazetesinin haberinde, İsrail ordusunun hava savunma sistemlerini çalıştırmasına rağmen füzeyi önleme girişiminin başarısız kaldığı belirtilmişti.

ABD-İsrail-İran savaşının 38. günü! Tahran görüntüleri paylaştı: İşte ABD'lilerden geriye kalanlarİsrailli bakandan Kudüs'te tansiyonu zirveye çıkaran hamle! Ben–Gvir’den Mescid-i Aksa’ya baskın
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık