SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 23-03-26, 17:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
ABD basını: Savaşta Türkiye arabulucu oldu!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İsrail-İran-ABD arasındaki savaş 24. gününde sürerken, tarafların karşılıklı misilleme saldırıları da tüm şiddetiyle devam ediyor. Öte yandan ABD Başkanı Trump, savaşın gidişatına yönelik kritik açıklamalarda bulundu. Truth Social sosyal medya hesabından paylaşım yapan Trump, son 2 gündür ülkesinin, İran ile "Orta Doğu'daki düşmanlıkları çözmek için çok verimli görüşmeler" yaptığını belirtti.

TRUMP'TAN 5 GÜN TALİMATI

Trump ayrıca şu ifadeleri kullandı: ABD ve İran'ın, Orta Doğu'daki düşmanlıklarımızın tam ve kesin bir şekilde çözümü konusunda son 2 günde çok iyi ve verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirmekten memnuniyet duyuyorum. Bu derinlemesine, detaylı ve yapıcı görüşmelerin tonuna ve havasına dayanarak, devam eden toplantı ve görüşmelerin başarısına bağlı olarak, Savaş Bakanlığına İran enerji santrallerine ve enerji altyapısına yönelik her türlü askeri saldırıyı 5 günlük bir süre için erteleme talimatı verdim.

ABD Başkanı, son olarak Fox News’e verdiği demeçte, "İran anlaşma yapmayı çok istiyor. Bu 5 gün ya da daha kısa sürede gerçekleşebilir" dedi. Ayrıca, Ortadoğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ve Jared Kushner ile muhatapları arasındaki son görüşmeler Pazar gecesi gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

AXİOS: TÜRKİYE, ABD-İRAN ARASINDA MESAJ ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYOR

Tüm bu gelişmelerin ardından Axios muhabiri Barak Ravid, X hesabı üzerinden dikkat çekici bir açıklama paylaştı.

İddiaya göre Türkiye, Mısır ve Pakistan son iki gündür gerilimi azaltmak amacıyla ABD ve İran arasında mesaj alışverişinde bulunuyor. Üç ülkenin üst düzey yetkililerinin Trump'ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff ve İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile ayrı ayrı görüşmeler yaptığı öne sürüldü.

ABD-İsrail-İran savaşının 24. gününde Orta Doğu ateş çemberi! Trump'tan dengeleri değiştiren açıklama, Tahran'dan jet yanıt: 'Şeytan için bir yenilgi daha'Yunan basını Türkiye’nin Eurofighter planını yazdı! ‘Ankara, bölgenin en gelişmiş filosuna sahip olacak’
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık