SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 02-03-26, 22:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İngiltere tarafını seçti! Trump'a çok net mesaj: Irak'ı hepimiz hatırlıyoruz


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Orta Doğu'daki gelişmeler hakkında Avam Kamarası'nda konuşma yaptı. Starmer, İngiltere'nin İran'a yönelik saldırılara katılmadığını belirterek, bu kararın "kasıtlı" olarak alındığını ifade etti. Starmer, bölgedeki gerilimi sona erdirmenin en iyi yolunun müzakereler yoluyla bir çözüm olduğunu belirterek, İran'ın nükleer silah geliştirmeye dair her türlü iddiasından vazgeçmesi ve bölgedeki istikrarı bozucu faaliyetlerini sonlandırmayı kabul etmesi gerektiğini açıkladı.

İran'ın bölge genelinde saldırılar düzenlediğini ve kendilerine saldırmayan ülkelere yüzlerce füze ve binlerce insansız hava aracı fırlattığını söyleyen Starmer, bölgede tahmini 300 bin İngiliz'in bulunduğunu belirterek, İran'ın İngiltere vatandaşlarının kaldığı havaalanlarını ve otelleri vurduğunu söyledi. Starmer, dün gece bir insansız hava aracının Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ndeki (GKRY) İngiliz üssünü vurduğunu belirterek, GKRY'deki İngiliz üslerinin ABD bombardıman uçakları tarafından kullanılmadığını belirtmenin kendisi için önemli olduğunu aktardı. Koordineli savunma operasyonlarının bir parçası olarak İngiliz jetlerini havalandırdıklarını söyleyen Starmer, bu operasyonların şimdiden etkili olduğunu ve İngiltere'nin askeri personelinin bulunduğu üsse doğru ilerleyen bir insansız hava aracını düşürdüklerini açıkladı.

İran-ABD-İsrail geriliminde 10 maddede savaşın geleceği! En şaşırtıcı hamleABD'nin İran'a saldırılarda İngiliz üslerini kullanmak için izin talep ettiğini söyleyen Starmer, "İran'ın bölgeye füze saldırısı düzenlemesini ve sivilleri öldürmesini önlemek için" bu talebi kabul ettiğini söyledi. Starmer, İngiltere'nin ABD ve İsrail'in saldırılarına katılmayacağını vurgulayarak, Fransa ve Almanya'nın da İran'ın füze fırlatma kabiliyetini yok etmek için ABD'nin üslerinde faaliyet göstermesine izin vermeye hazır olduğunu söyledi. Starmer, yalnızca geçen yıl İran'ın İngiltere topraklarında 20'den fazla ölümcül saldırıyı desteklediğini ve her birinin engellendiğini ifade etti. Starmer, "İran rejiminin asla nükleer silahlara sahip olmasına izin verilmemesi gerektiği açık" dedi.

Starmer, "Irak'taki hataları hepimiz hatırlıyoruz ve bunlardan dersler çıkardık. İngiltere'nin eylemlerinin her zaman yasal bir dayanağı ve uygulanabilir, iyi düşünülmüş bir planı olmalıdır" dedi.

ABD-İsrail-İran savaşı üçüncü gününde! Trump'tan kara harekatı sinyali"BU HÜKÜMET HAVA SALDIRILARIYLA REJİM DEĞİŞİKLİĞİ OLACAĞINA İNANMIYOR"

Starmer, kara işgali olmadan hava bombardımanı yoluyla İran liderliğini devirme girişiminin işe yarayacağına inanmadığını ve bu nedenle İngiltere'nin ABD-İsrail'in İran'a karşı düzenlediği saldırılara katılmadığını söyledi. Starmer, "Bu hükümet hava saldırılarıyla rejim değişikliği olacağına inanmıyor" ifadelerini kullanarak, askeri müdahalenin yasal bir temele ve "ulaşılabilir bir hedefi olan, uygulanabilir ve iyi düşünülmüş bir plana" ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

İspanya'dan ABD'ye soğuk duş! 'Üslerimizi kullanmayın'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık