SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 23-01-26, 14:25   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA HABERLER: Akdeniz'de sıcak saatler: Fransa ve İngiltere'den Rus gemisine ortak operasyon! Askerler gemiye çık


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Fransa, Akdeniz’de Rusya’nın yaptırımları delmek için kullandığı Gölge Filo’nun bir parçası olduğu gerekçesiyle bir petrol tankerine el koydu. Fransız ordusu İngiltere donanmasının da desteğiyle sabah saatlerinde İspanya ve Fas arasında tankere baskın düzenledi.

ASKERLER TANKERE ÇIKTI

Fransız yetkililer, Rusya'nın kuzeyindeki Murmansk limanından yola çıkan Grinch adlı tankerin durdurulduğunu ve askerlerin tankere çıktığını bildirdi.

Fransız denizcilik yetkilileri, tankerde yapılan aramanın bayrağın geçerliliğine ilişkin şüpheleri doğruladığını söyledi. Tankerin rotasının değiştirildiği aktarılırken yeni rotaya ilişkin bilgi paylaşılmadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"YAPTIRIMLARIN ETKİN BİR ŞEKİLDE UYGULANMASINI SAĞLAMAYA KARARLIYIZ"

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, konuya ilişkin açıklamasında "Grinch" adlı tankerin "uluslararası yaptırımlara tabi olduğunu ve sahte bayrak taşıdığından şüphelenildiğini" söyleyerek, "Uluslararası hukuku savunmaya ve yaptırımların etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamaya kararlıyız" dedi.

"Gölge filonun faaliyetleri, Ukrayna'ya karşı saldırgan savaşı finanse etmeye katkıda bulunuyor" diyen Macron, tankerin yönünün değiştirildiğini de sözlerine ekledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"GÖLGE TANKERİN KARŞI MÜDAHALEMİZİ ARTIRIYORUZ"

Savunma Bakanı John Healy, İngiliz donanmasının izleme ve takip desteği sağladığını ve HMS Dagger'ın Cebelitarık Boğazı'ndan geçerken tankeri izlediğini söyledi. Healy, "Müttefiklerimizle birlikte, Putin'in Ukrayna'ya yönelik yasadışı işgalini finanse eden fonları kesmek için gölge tankere karşı müdahalemizi artırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Rusya’nın Paris Büyükelçiliği, baskından ve el koymadan haberdar olmadıklarını bildirdi. Moskova'nın "gölge filosu" olarak adlandırılan gizli filosu, Rus petrol ihracatına yönelik Batı yaptırımlarından kaçınmak için kullanılan eski ve sahipliği veya sigortası belirsiz tankerlerden oluşuyor. İngiltere, 544 Rus gölge filo tankere yaptırım uyguladı.

'BU GEMİLERE EL KONULMALI'

BBC World'den edinilen bilgilere göre ise Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, söz konusu müdahaleyi memnuniyetle karşıladığını belirterek, bunun "Rus petrolünün artık Rusya’nın savaşını finanse etmemesini sağlamak için tam olarak ihtiyaç duyulan kararlılık" olduğunu söyledi.

Zelenskiy, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu gemilere el konulmalı. Bu tankerlerin taşıdığı petrolün müsadere edilip satılması adil olmaz mı?" ifadelerini kullandı.

Batılı birçok ülke, Rusya’nın 2022’de Ukrayna’ya yönelik geniş çaplı işgalinin ardından Rus enerji sektörüne yaptırımlar uygulamaya başladı.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık