SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-01-26, 13:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA HABERLER: Erdoğan’ın sözleri Davos’ta gündem! ‘Masada değilsek menüdeyiz’


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kanada Başbakanı Mark Carney, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda konuştu. Carney, konuşmasında, küresel düzenin geri dönülmez biçimde değiştiğini vurgulayarak, ülkelerin artık pasif kalma lüksünün olmadığını söyledi.

"Nostalji bir strateji değildir" diyen Carney, büyük güçlerin ekonomik entegrasyonu bir iş birliği aracı olmaktan çıkarıp baskı mekanizmasına dönüştürdüğünü savundu.

KENDİ KENDİNE YETEMEYEN ÜLKELER SINIRLI SEÇENEKLERLE KARŞI KARŞIYA

Silahlar ve tarifelerin yeni dönemin pazarlık kozları haline geldiğini belirten Kanada Başbakanı, özellikle kendi kendine yetemeyen ülkelerin çok sınırlı seçeneklerle karşı karşıya olduğunu ifade etti. Carney’e göre, kuralların koruma sağlamadığı bir dünyada ülkeler ancak ortak hareket ederek ayakta kalabilir.

Carney, büyük güçlerin rekabet ettiği bir dünyada, aradaki ülkelerin tek seçeneğinin birbirleriyle iyi geçinmek için rekabet etmek veya etkili bir üçüncü yol oluşturmak için birleşmek olduğunu dile getirdi.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ KANADA BAŞBAKANI TEKRARLADI

Carney, bu ifadelerin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 Ocak’ta kullandığı "Masada yoksanız, menüdesiniz" ifadesini İngilizce olarak Davos’ta söyledi.

Erdoğan, küresel ekonominin değerli madenler, enerji kaynakları ve ticaret yolları üzerinden şekillenen sert bir paylaşım mücadelesine sürüklendiğini, Batı’nın uzun yıllar baskı aracı olarak kullandığı söylemleri hızla yitirdiğini dile getirmişti.

İsrail TV'sinde canlı yayında Türkiye alarmı! 'Risk altındayız, bu hamle tüm planları bozar'Çirkin saldırıya karşı her yer kırmızı beyaz
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık