SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 17-01-26, 18:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
ABD'den Danimarka'ya kritik ziyaret! Masada Grönland var


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Danimarka Krallığı'na bağlı özerk bir bölge olan Grönland'a "ulusal güvenlik amacıyla ihtiyacı olduğunu" ifade eden Trump'ın devam eden bu söylemlerinin ardından Kopenhag'ı ziyaret eden 11 kişilikABDheyeti, Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, Grönland Başbakanı Jens-Frederik Nielsen ve milletvekilleri ile bir araya geldi.

'HERHANGİ BİR GÜVENLİK TEHDİDİ BULUNMAMAKTA'

Görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan ve heyete liderlik edenABD'li Demokrat Senatör Coons, Grönland hakkında daha önce bilmedikleri birçok şey öğrendiklerini, buranın halkının zorlu bir ortamda kendilerine bir yaşam kurduğunu söyledi.

Coons, "Şu anda Grönland için herhangi bir güvenlik tehdidi bulunmamaktadır. Ancak Arktik güvenliğine ilişkin daha iyi yatırımlar konusunda araştırma yapmamız için geçerli nedenler mevcut. Buradan yenilenmiş bir bakışla Washington'a dönüyoruz." dedi.

Cumhuriyetçi Senatör Lisa Murkowski de, Grönland Meclisi üyeleriyle yaptığı görüşmeden etkilendiğini ve Grönlandlıların seslerini duyurmalarının önemli olduğunu belirtti.

DANİMARKA GENELİNDE GÖSTERİLER DÜZENLENİYOR

Öte yandan, başkent Kopenhag başta olmak üzere Danimarka genelinde Grönland'a destek gösterileri düzenleniyor.

Danimarka medyası, başkentte toplanan yüzlerce kişinin ellerinde Grönland bayraklarıyla ve "Satılık değiliz" yazılı dövizlerleABD'nin Kopenhag Büyükelçiliğine yürüdüğünü bildirdi.

Gösterilerin Grönland'ın başkenti Nuuk'ta da düzenleneceği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

ABDBaşkanı Trump, ülkesinin "ulusal güvenlik amacıyla Grönland'a ihtiyacı olduğunu" ve bunun "inşa edilen Altın Kubbe için hayati önem taşıdığını" ifade etmişti.

Washington'da bir araya gelenABD, Danimarka ve Grönland Dışişleri Bakanlarının görüşmesi sonrasında da temel anlaşmazlıkların devam ettiği belirtilmiş,ABD'nin Grönland'ı "ele geçirme arzusunun açık" olduğu kaydedilmişti.

Danimarka Krallığı'na bağlı özerk bölge olan Grönland, daha önceABDtarafından gelen ve egemenliğin devredilmesini de içeren yaklaşımları reddetmişti.

Danimarka, son dönemde müttefiklerle birlikte bölgedeki askeri işbirliğini artırma çağrısı yapmıştı. Bu kapsamda Avrupa ülkeleri küçük askeri birlikler ve subayları Grönland’a göndereceklerini duyurmuştu.

Suriye'de sıcak dakikalar! YPG/SDG anlaşmayı ihlal etti: Ordu araçlarına saldırıAtlas Çağlayan'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık