SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 05-01-26, 09:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bar yangınında Taylan da öldü


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HİLAL ÖZTÜRK / HABER MERKEZİ - İsviçre’nin Alp Dağları’ndaki ünlü kayak merkezi Crans-Montana’daki “Le Constellation” adlı barda yılbaşında çıkan yangında 40 kişi ölmüş, çoğu ağır 115 kişi de yaralanmıştı. Ölenler arasında 18 yaşındaki Türk genci Taylan Kaya’nın da olduğu ortaya çıktı. Gazintep’in Köseler Köyü nüfusuna kayıtlı Taylan Kaya’nın İsviçre vatandaşı olduğu ve annesi Gülçin Çelik, babası Mehmet Kaya ile İsviçre’de Crans-Montana’nın da bağlı olduğu Sion şehrinde yaşadığı öğrenildi.

PARMAK İZİNDEN

Kaya’nın yakınlarının Milliyet’e verdiği bilgilere göre, Taylan’ın cenazesi önceki gün parmak izinden teşhis edildi. Henüz cenaze teslim alınmadı, bugün otopsi işlemlerinin tamamlanmasının beklendiği belirtildi. Taylan’ın kız kardeşinin isteği üzerine İsviçre’de toprağa verileceği ifade edildi. Alevlerin arasında kalıp yaralanan 119 kişi arasında iki Türk’ün de olduğunu belirten Taylan Kaya’nın yakını, birinin hafif yaralı olduğunu, diğerinin ise hastanede tedavi gördüğünü dile getirdi.

Balıkesir'de 8 gündür aranan Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘BELEDİYE DENETLEMEDİ’

İsviçre’de yılbaşı gecesi çok kalabalık olan bardaki yangına, insanların ellerindeki şampanya şişelerine bağlanan havai fişeklerden sıçrayan kıvılcımların neden olduğu belirtildi. Kıvılcımların ahşap tavandaki köpük ses yalıtımını tutuşturmasıyla alevlerin hızlı yayıldığı bildirildi. Yalıtım malzemesinin son derece yanıcı ve duman nedeniyle toksik olduğu vurgulanırken, Taylan Kaya’nın bir yakını, bölge belediyesini denetim yapmadığı için suçladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BARIN SAHİBİ SUÇ MAKİNESİ

Yangının çıkktığı “Le Constellation” adlı barın sahipleri olan Fransız çift Jessica - Jacques Moratti hakkında savcılık tarafından ihmal sonucu ölümlere neden olma suçundan soruşturma başlatıldığı bildirildi. Soruşturmada ihmaller kanıtlanırsa çift hakkında taksirle insan öldürme, yaralama ve yangına sebebiyet verme gibi ağır suçlamalarla ceza davası açılacak. Öte yandan 60’lı yaşlarındaki Korsikalı Jacques Moratti’nin vaktiyle fuhuş davalarından, adam kaçırmaktan ve alıkoyma suçundan ülkesi Fransa’da hapis yattığı ortaya çıktı.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık