SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 04-01-26, 19:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Sıradaki hedef Küba mı, Grönland mı? Trump: Büyük miktarda servet çıkaracağız


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD’nin Venezuela’ya yönelik operasyonu ve Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun New York’ta gözaltına alınmasının ardından uluslararası arenada yankılar sürüyor.ABD’nin Venezuela’ya yönelik operasyonu ve Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun New York’ta gözaltına alınmasının ardından uluslararası arenada yankılar sürüyor.

Grönland ve Küba’dan gelen tepkiler, Washington’un olası bir sonraki hamlesi hakkında spekülasyonları artırdı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘YAKINDA’ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

ABD Başkanı Donald Trump’ın danışmanı Stephen Miller’in eşi Katie Miller, sosyal medyada Grönland’ı ABD bayrağı renkleriyle gösteren bir görsel paylaşarak üzerine “Yakında” notunu düşmesi Danimarka’yı rahatsız etti.Danimarka’nın ABD Büyükelçisi Jesper Moeller Soerensen, ülke toprak bütünlüğüne saygı gösterilmesini talep etti ve NATO müttefikliği çerçevesinde mesajın ciddi şekilde değerlendirildiğini bildirdi.

KÜBA’DAN SERT ÇIKIŞ

Küba cephesinden ise Devlet Başkanı Miguel Diaz-Canel, Maduro’nun yakalanmasını 'devlet terörizmi' olarak nitelendirdi ve operasyonun uluslararası hukuka aykırı olduğunu savundu. Küba, Venezuela’dan aldığı petrolün ülke ihtiyacının yaklaşık yüzde 30’unu karşıladığını belirterek, petrol akışının kesilmesinin enerji altyapısını ve ekonomiyi olumsuz etkileyeceğini vurguladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

RUBİO: HAVANADA'Kİ BİR YÖNETİCİ OLSAM ENDİŞE DUYARDIM

Alıntı MetniVENEZUELA İÇİN SIRADA NE VAR?

ABD yetkilileri, Venezuela’ya yönelik ilave bir askeri müdahale planlamadıklarını belirtse de, Trump, ülkede ABD birliklerinin konuşlandırılmasıyla ilgili bir soruya 'Toprakta asker olmaktan korkmuyoruz' yanıtını verdi.

Trump ayrıca, ABD petrol şirketlerinin Venezuela’da altyapıyı onaracağını ve ‘ülke için gelir kazanmaya başlayacağını’ söyledi.

BBC World’den edinilen bilgilere göre ABD’nin yeraltındaki büyük miktarda serveti çıkaracağını belirten Trump, bunun hem Venezüellalılar hem de ABD için olacağını ve 'harcadığımız her şeyin karşılığını alacağımızı' ekledi. Ayrıca ABD’nin petrolü diğer ülkelere satacağını ifade etti.

Venezüella hükümeti ise saldırıyı, ‘ülkenin stratejik kaynakları, özellikle petrol ve minerallerinin ele geçirilmesi’ ve ‘ülkenin siyasi bağımsızlığını zorla kırma girişimi’ olarak nitelendirdi.

Trump operasyonu sonrası Maduro'nun adresi belli oldu! ABD'nin en ünlü cezaevlerindenYunanistan hava sahası kapatıldı! Ülkede büyük kriz
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık