SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-12-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Epstein’da sansüre isyan


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]En etkili müşterilerine küçük kızları sunduğu bir fuhuş ağı kuran ABD’li milyarder Jeffrey Epstein (66)cinsel istismardan yattığı New York’taki cezaevinde 2019’da ölü bulunmuştu. Epstein’ineski dostu olan ABD Başkanı Donald Trump, bu yıl kamuoyu baskısı üzerine dava dosyalarının yayınlanmasını kabul etti. ABD Adalet Bakanlığı da geçen cuma halka açık internet sayfasında dosyalar yayınladı. Ancak dosyaların sansürlenmesi ve16 dosyayla Trump-Epstein fotoğrafının ertesi gün yayından kaldırılması tepkiye neden oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘Örtbas ediliyor’

Sansürlü yayına isyan edenler arasında Trump muhalifi Demokrat Partililerin yanı sıra Epstein’ın cinsel istismar ağında kullandığı mağdurlar da bulunuyor. Demokratlar gerçeklerin gizlendiğini, etkili kişilerin fuhuş suçlarının örtbas edildiğini, Epstein’ın yıllarca korunduğunu söylerken istismar mağdurlarından Marina Lacerda, “14 yaşımdayken Epstein’ın cinsel istismarına maruz kaldım. Adalet bakanlığı yayınladığı sansürlü belgelerle bizi yine hayal kırıklığına uğrattı” dedi. ABD’nin eski başkanı Bill Clinton da kendisinin Epstein bağlantılı fotoğraflarının yayını konusunda Trump yönetimini suçlayarak, günah keçisi yapıldığını söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kraliyet mülkünde cinsellik ilaçları

İngiltere Kralı Charles’ın kardeşi Andrew (65) Epstein’ın fuhuş ağında gedikli müşterilerden biri olduğu ve cinsel istismarla suçlandığı için prenslik dahil tüm ünvanlarını geçtiğimiz günlerde kaybetmişti. Cuma günü yayınlanan Epstein fotoğrafları arasında artık Andrew Mountbatten-Windsor diye anılan eski prensin, beş kadının kucağında çekilmiş bir görüntüsü de yer alıyor. Fotoğrafın İngiliz kraliyetinin özel mülkündeki seks partisinde çekildiği, Sandringham Malikanesi diye geçen mülkte cinsellikle ilgili uyarıcı ve güçlendirici ilaçlarla prezervatifler bulunduğu belirtildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘Adalet bu değil’

ABD’li muhalif siyasetçiler;dosyaları sansürlü paylaşan Adalet Bakanlığı’na karşı hukuki ve siyasi yaptırımların gündemde olduğunu açıkladı. Yetkililerden, hangi bilgilerin neden sansürlendiğine dair rapor isteniyor.

ABD Adalet Bakanlığı ise kimsenin korunmadığını, yasal zorunluluklar nedeniylesansür uygulandığını savunuyor. Yayının Trump’ı koruyacak şekilde sansürlendiği iddia edilirken, bakanlığa göre 1200’den fazla mağdur veya mağdur yakını tespit edildi; yayınlanan dosyalarda bu kişilerin kimliğini açığa çıkarabilecek bilgiler gizlendi.

Bakanlık incelemelerin sürdüğünü, yeni belgelerin de paylaşılacağını bildirdi,ancak kamuoyunun sansür tepkisi dinmedi.




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık