SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 21-12-25, 14:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA HABERLER: Yapay zekanın bükemediği bilek! 'Geleceğin en garanti 3 mesleği!'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]The Economist'in haberine göre Z kuşağı gençleri arasında üniversiteye olan güven hızla azalırken, teknik ve el becerisi gerektiren mesleklere olan ilgi rekor seviyeye ulaştı.

Yapay zekanın beyaz yakalı işlerini tehdit etmesi ve artan eğitim maliyetleri, gençleri elektrikçilik, kaynakçılık ve teknisyenlik gibi "geleceği garantili" mesleklere yönlendiriyor.

ÜNİVERSİTE MEZUNLARI İŞSİZLİK VE BORÇ KISKACINDA

Habere göre ABD’de yapılan son anketlere göre, 2010 yılında halkın yüzde 75’i üniversite eğitimini "çok önemli" görürken, bugün bu oran yüzde 33’e gerilemiş durumda.

ABD'de lisans mezunu gençlerin yarısından fazlası, diploma gerektirmeyen işlerde çalışırken, kamu üniversitelerindeki eğitim ücretlerinin son 30 yılda enflasyondan arındırılmış haliyle iki katına çıkması, gençleri büyük bir borç yüküyle karşı karşıya bırakıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


YAPAY ZEKA KORKUSU MAVİ YAKAYA YARADI

Yapay zekanın giriş seviyesindeki ofis işlerini ikame etmeye başlaması, fiziksel emek gerektiren işlerin değerini artırdı. Habere göre Londra metrosundaki bir reklamda yer alan "Hey yapay zeka, şu bakır boruyu bükebilir misin? Üzgünüm, bunu yapamam" sloganı, yeni dönemin ruhunu özetliyor.

23 yaşındaki elektrikçi Jacob Palmer, "Veri merkezlerini ben kablolayacağım, yapay zeka değil" diyerek bu işlerin dijital dönüşümden etkilenmeyeceğine dikkat çekti.

Tel Aviv ve Atina'nın ortak kabusu! 'Türkiye'nin ağırlığını dengelemeye mecburuz' SEKTÖRLERDE ELEMAN KRİZİ KAPIDA

Yalnızca ABD’de yarı iletken sektöründeki işlerin yüzde 60’ının 2030 yılına kadar boş kalacağı öngörülüyor.

İngiltere’de ise 2027 yılına kadar kaynakçıların yarısının emekli olmasıyla 35 bin kişilik bir açık bekleniyor. Uzmanlar, İsviçre modelinde olduğu gibi mesleki eğitim ile akademik yol arasında geçişkenliği sağlayan sistemlerin kurulması gerektiğini vurguluyor.

Dünya dışı yaşama ev sahipliği yapıyor olabilir! 'Yeni keşif bildiklerimizi kökten değiştirdi': 3 ortam açıklandı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık