SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 12-12-25, 14:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA HABERLER: Washington'da 'acil durum'! Sınır geçişe kapatıldı, binlerce kişi tahliye ediliyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD'nin Washington eyaletinde günlerdir süren sağanak, eyalet genelinde taşkınlara ve sele neden oldu.

Şiddetli yağışların ardından çok sayıda ev sular altında kalırken, köprüler ve kara yolları kullanılamaz hale geldi. Bazı aileler çatılarda mahsur kalırken, en az 2 ev sel sularının aşındırması sonucu temellerinden koparak yıkıldı.

Eyalet genelinde "acil durum" ilan edilirken, sel ve taşkınlardan etkilenen on binlerce kişi için "tahliye emri" verildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"ŞU ANDA TARİHİ BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Washington Valisi Bob Ferguson, X sosyal medya platformundaki hesabından açıklama yaptı.

Halkı tahliye talimatlarına uymaya davet eden Ferguson "Eyaletimizde birçok kişinin geçmişte önemli sel felaketleri yaşadığını biliyorum. Ancak şu anda tarihi bir durumla karşı karşıyayız" ifadesini kullandı. Uzmanlar, "sel ve toprak kaymalarının felaket boyutuna ulaşabileceği" uyarısında bulundu. Washington eyaletinde arama-kurtarma ve tahliye çalışmaları devam ediyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

78 BİN KİŞİ İÇİN "TAHLİYE EMRİ"

ABD'nin Seattle şehrinin kuzeyindeki tarım bölgesinde yer alan Skagit Nehri havzasında yaklaşık 78 bin kişi için "tahliye emri" verildi.

National Water Prediction Service, Skagit ve Snohomish nehirlerinin "tarihi seviyelere yükseldiğini", bazı noktalarda "önceki rekorların aşıldığını" bildirdi.

İsrail basını Türkiye'nin EJDER'ini yazdı! '18 tonluk canavar, savaşta sis perdesi'Skagit Nehri yakınlarındaki Concrete kasabasında sel baskınları yaşanırken, bazı evlerde maddi hasar meydana geldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YOLLAR SEL VE HEYELAN SEBEBİYLE KAPANDI

Seattle'ın doğusunda, 90 numaralı eyaletler arası otoyolun bir bölümü heyelan nedeniyle kapandı.
Otoyoldaki araçların ağaç gövdeleri, dallar, çamur ve sular altında kaldığı görüldü.

Eyaletin birçok bölgesinde köprüler tamamen su altında kalırken, 410 numaralı eyalet kara yolu dahil bazı ana yollar kullanılamaz hale geldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TREN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ, SINIR GEÇİŞE KAPATILDI

ABD-Kanada sınırı yakınında sular altında kalan Sumas, Nooksack ve Everson kentlerinde geniş çaplı tahliyeler yapılırken, Sumas'taki sınır geçişe kapatıldı.

Güllü'nün kızı Tuğyan neden korktu? 'Henüz gerçeği anlatan yok'Seattle ve Kanada'nın British Columbia eyaletinde bulunan Vancouver şehri arasındaki tren seferleri askıya alındı.
Sumas Belediye Başkanı Bruce Bosch, kentin 4 yıl aradan sonra yeniden büyük bir kısmının yüksek su seviyesi nedeniyle "yıkıma uğradığını" söyledi.




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık