SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 12-12-25, 12:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
UEFA Avrupa Ligi maçında skandal! İsrailli taraftarlar Gazzeli çocuklara hakaret etti, Nazi selamı verdi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Almanya'da oynanan bir UEFA Avrupa Ligi maçında, İsrailli taraftarlar skandal hareketlerde bulundu.

Stuttgart Emniyetinden yapılan açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Stuttgart ile Maccabi Tel Aviv takımının dün oynadığı maç öncesinde, İsrailli taraftarlardan bazılarının "Nazi selamı" verdiği ve Gazze'deki insanlara hakaret içeren sloganlar attığı gerekçesiyle, soruşturma başlatıldığı belirtildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ULUSLARARASI TURNUVADA NAZİ SELAMLAR

Açıklamada, Tel Avivli yaklaşık 400 taraftarın kent merkezinde hakaret içerikli tezahüratlarına ait görüntülerin savcılıkla analiz edildiği aktarıldı.

İsrailli 21 yaşındaki bir taraftarın, stadyuma giderken polis memuruna "Nazi selamı" verdiği ifade edilen açıklamada, ayrıca 6 İsrailli taraftarın havai fişek patlatmaları nedeniyle kısa süreliğine gözaltına alındıkları ve maçı izlemelerine izin verilmediği kaydedildi.

'GAZZE'DE OKUL YOK, ÇOCUK DA YOK'

Alman medyasında yer alan haberde de İsrailli taraftarların, "Gazze'de artık okul yok çünkü artık çocuk yok" sözlerini içeren şarkılar söyledikleri belirtildi.

İsrail basını Türkiye'nin EJDER'ini yazdı! '18 tonluk canavar, savaşta sis perdesi'Sosyal medyada yer alan görüntülerde, taraftarların maç öncesi söyledikleri şarkılarda, Arapları aşağılayıcı, kadın düşmanlığı, şiddet ve tecavüz ifadeleri içeren sözlere yer verdikleri ve polisin herhangi bir müdahalede bulunmadığı görülüyor.

Ayrıca İsrailli taraftarların maç esnasında "Araplara ölüm" ve "Filistin'e lanet olsun" sloganları atmalarına rağmen buna da herhangi bir müdahalede bulunulmaması, sosyal medya kullanıcıları arasında tepkilere neden oldu.

Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık