ForumAilem
  SohbetYaz

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03-12-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Netanyahu anlaşma için şart koştu!


Başbakanlık Basın Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, Netanyahu, İsrail ordusunun 28 Kasım’da Suriye’nin güneyinde Beyt Cin beldesine düzenlediği baskında çıkan çatışmada yaralanan askerleri kaldıkları hastanede ziyaret etti. “İyi niyet ve anlayışla Suriyelilerle bir anlaşmaya varmamın mümkün olduğunu” söyleyen Netanyahu, ancak “ilkelerini de korumakta kararlı olduklarını” savundu.

Kalmayı sürdürecek

Suriye ile anlaşma için İsrail’in işgali altındaki Cebel-i Şeyh (Hermon) Dağı’nın çevresi ve zirvesi dahil olmak üzere, Şam’dan güneydeki tampon bölgeye kadar olan yerlerin silahsızlandırılmasını şart koşan Netanyahu, İsrail ordusunun, Beşar Esad rejiminin devrilmesi sonrasında bu ülkede işgal ettiği bölgelerde kalmaya devam edeceğini de söyledi.

Netanyahu’nun Suriye ile anlaşma çıkışının ABD Başkanı Donald Trump’ın, İsrail’in “Suriye ile güçlü ve gerçek bir diyalog sürdürmesi” çağrısının ardından gelmesi dikkati çekti.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık