SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 15-11-25, 07:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İsrailli elçiden şaşırtmayan demeç!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Leiter, İsrail merkezli “Jerusalem Post” gazetesine verdiği röportajda, Türkiye’nin coğrafi olarak stratejik bir konumda olduğunu kaydederken Leiter, Ankara’nın ABD için stratejik öneminin farkında olduklarını savundu. Türkiye’nin NATO üyesi, büyük bir orduya sahip ve kilit bir coğrafyada olduğunu kaydeden Leiter, “Gazze’de ya da Suriye’de Türk askerleri bulunduramayız. Bu pratik talepler ABD tarafından da sorgulanmadı; kabul edildi” iddiasına bulundu.

Leiter, ABD ile Arap ülkeleri arasındaki silah anlaşmalarının İsrail’in “bölgedeki askeri üstünlüğüne” zarar vermeyeceğini ancak Türkiye’ye F-35 satışına karşı olduklarını söyleyerek, “Türkiye’nin ABD’den F-35 almamasını tercih ederiz.” ifadesini kullandı.

‘Af istemeyeceğim’

Öte yandan görevdeyken yargılanan ilk İsrail Başbakanı olan Benyamin Netanyahu, hakkındaki yolsuzluk davasına ilişkin konuştu. Netanyahu, bir YouTube kanalına verdiği röportajda, hakkındaki suçlamalar için af talep edeceğine yönelik iddialara açıklık getirdi. Netanyahu, yolsuzluk suçunu kabul etmek anlamına gelmesi halinde Cumhurbaşkanı Herzog’tan af talebinde bulunmayacağını, “Bu olmayacak. Kimse benim bunu yapacağımı söylemiyor ve kesinlikle yapmayacağım” dedi. Herzog’un af çıkartabilmesi için, Netanyahu’nun suçunu itiraf ederek resmi talepte bulunması gerekiyor.

ABD Başkanı Donald Trump, Herzog’a mektup göndererek, Netanyahu için af talebinde bulunmuştu. İsrail Başbakanı, yolsuzluk davasının hem Amerikan hem de İsrail çıkarlarına zarar verdiğini iddia etti.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık