ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11-11-25, 12:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İsrailli bakandan skandal hareket! Filistinli esirlere yönelik idam yasa tasarısı onaylanınca tatlı dağıttı


Filistinli tutuklulara idam cezası verilmesini içeren yasa tasarısının ilk oylaması İsrail Meclisi'nde yapıldı.

İLK OYLAMA MECLİS'TEN GEÇTİ

Yasa tasarısının ilk oylaması 39 "evet" oyuna karşılık 16 "hayır" oyuyla Meclis'te kabul edildi. Söz konusu tasarısının kabul edilmesi için Meclis'teki iki oylamadan daha geçmesi gerekiyor.

TATLI DAĞITTI

Öte yandan yasa tasarısına desteğiyle bilinen aşırı sağcı Ben-Gvir, ilk oylamanın kabul edilmesinin ardından Mecliste vekillere tatlı dağıttı.

NE OLMUŞTU?

Tartışmalı yasa tasarısı, bir İsrailliyi "milliyetçi nedenlerle" öldüren Filistinlilere ölüm cezası verilmesini içeriyor. Ancak söz konusu tasarının yasalaşması halinde bu madde Filistinliyi öldüren bir İsrailli için geçerli olmayacak. Az sayıda suç için idam cezası mevcut olan ülkede fiilen idam cezası kaldırılmıştı. Holokost'unun failleri Adolf Eichmann, 1962 yılında idam edilen son kişi olmuştu.

Fransız basını Türk füzelerini yazdı! 'Batı'ya uyarı, sadece silah değil'İsrail'in en büyük korkusu gerçek oluyor! Barış gücü planında yeni iddia: 'En az 2 bin asker'
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık