ForumAilem
  SohbetYaz

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29-09-25, 12:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Tony Blair'e Hamas'tan sert tepki: 'Şeytanın Kardeşi'


Hamas'ın Ulusal İlişkiler Ofisi Başkanı Hüsam Bedran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'i Filistin davasında 'istenmeyen kişi' olarak nitelendirdi.

Bedran, Blair'i özellikle 2003-2011 yılları arasındaki Irak Savaşı sürecindeki rolü nedeniyle eleştirerek, "İşlediği suçlar nedeniyle uluslararası mahkemelerin önünde olması gereken biridir" dedi.

Tony Blair'i 'şeytanın kardeşi' olarak tanımlayan Bedran, Blair'in Filistin davasına, Araplara veya Müslümanlara hiçbir fayda getirmediğini belirtti.

Bedran, Gazze ve Batı Şeria'daki meselenin ancak ulusal bir uzlaşı ile çözülebileceğini vurgulayarak, dışarıdan hiçbir tarafın Filistinlilere yönetimi dikte etme hakkı bulunmadığını ifade etti.






Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık