SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 07-09-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Uçaklarınızı düşürürüz'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Trump, Venezuela'ya ait savaş uçaklarının ABD donanma unsurlarına yakın uçmaları hakkında ne düşündüğü yönündeki soruyu, "Bence başları belaya girecek. Onlara bunu söylüyoruz. Tehlikeli bir pozisyonda uçarlarsa, kaptanlarımız ne yapmak istediklerine kendileri karar verir" diye yanıtladı.

Maduro'dan cevap

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ise, Trump'ın sözlerine sert karşılık verdi. Başkent Karakas'ta ordu komutanlarıyla bir araya gelen Maduro, "Şu anda silahsız mücadele aşamasındayız. Bu, siyasi, iletişimsel ve kurumsal bir aşamadır. Venezuela saldırıya uğrarsa silahlı mücadele aşamasına geçer" dedi. Ülkesinin seferberlik sürecinde olduğunu vurgulayan Maduro, "Bizler barış yanlısıyız ama aynı zamanda savaşçı bir milletiz. Hiç kimse, ne bugün ne de gelecekte, bizi köleleştiremez. ABD, Venezuela'da şiddet yoluyla rejim değiştirme planlarından vazgeçmeli. Saldırı olursa halkımız ulusal, yerel ve bölgesel düzeyde planlı ve örgütlü şekilde silahlı mücadele evresine geçer" ifadelerini kullandı. Tomahawk füzeleriyle donatılmış gemiler, bir saldırı denizaltısı, bir dizi uçak ve 4 binden fazla deniz piyadesi, Venezuela yakınlarında konuşlanmış durumda.

Öte yandan ABD merkezli CNN, ABD Başkanı Trump'ın, Venezuela lideri Maduro'yu zayıflatma stratejisinin bir parçası olarak uyuşturucu kartellerine karşı ülke içindeki hedefler dahil askeri saldırılar düzenlemek için seçenekleri değerlendirdiğini iddia etti.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık