SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 05-09-25, 17:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: ABD'nin Abbas'a vize vermemesi konusunda stratejik faydayı önceliyoruz


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Türkiye Basın Federasyonu'nu ziyaret eden Bakan Fidan, Federasyon Başkanı Sinan Burhan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Burada yaptığı açıklamada gündemdeki gelişmelere değinen Fidan, Türkiye'nin Filistin meselesindeki tutumunu ayrıntılı şekilde ortaya koydu.

"BM GENEL KURULU'NDA KRİTİK KONFERANS

Fidan, her yıl Eylül ayında gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nun bu yıl özel bir önem taşıdığını söyledi. Genel Kurul çerçevesinde Filistin konulu bir konferans düzenleneceğini hatırlatan Fidan,bu konferansın önemli olduğunu kaydetti.

ABD Senatosu'na damga vuran Gazze protestosu: Hepiniz İsrail soykırımının suç ortağısınız!"TEPKİ Mİ, FAYDA MI?"

Türkiye'nin, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği Temas Grubu'nda yer alan 7 ülke ile beraber ABD'nin kararını eleştirdiğini hatırlattı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Abbas'a vize verilmemesi sonrası nasıl bir yol haritası izleneceği konusunda da Suudi Arabistan, Ürdin, Mısır ve Katar gibi çok sayıda ülkeyle istişarelerde bulunulduğunu kaydeden Fidan, ayrıca Filistinli yetkililerle de görüşmeler yapıldığını aktardı. Bu temaslarda meselenin "tepki" mi yoksa "fayda" mı çerçevesinde ele alınması gerektiği üzerinde durulduğunu belirten Fidan, konuyla ilgili nihai kararın Filistinlilere ait olduğunu, Filistinlilerdeki hakim görüşün 'fayda' seçeneğine odaklandığını kaydetti.

"FRANSA VE İNGİLTERE'NİN KARARI TARİHİ"

Bakan Fidan, özellikle Fransa ve İngiltere'nin bu yıl Filistin'i devlet olarak tanıyacaklarını açıklamalarının çok önemli olduğunu vurguladı. Fidan, Bu durumun uzun vadede ve stratejik olarak Filistin halkı ve davası için önemli bir kazanım olduğunu bildirdi.

'Türk Kara Kuvvetleri muazzam!' İsrail televizyonunda Türkiye itirafı: Savaşmaya hazır değiliz![Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"TÜRKİYE HER DAİM FİLİSTİN'İN YANINDA"

Fidan, Türkiye'nin her zaman Filistin'in yanında olduğunu yineledi. Bakanlık olarak konuyla ilgili detaylı değerlendirmeler yapıp konuyu cumhurbaşkanına da sunduklarını kaydeden Fidan, fayda düzleminde oluşan kanaatte Filistin Devlet yetkililerinin önemli rolü bulunduğunu ifade etti.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık