SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 25-07-25, 12:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Fransa'dan flaş açıklama: 'Filistin devleti olsaydı 7 Ekim yaşanmazdı'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bronchtein, İsrail radyosuna verdiği röportajda Fransa'nın Filistin devletini tanıma kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'40 YILDIR İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM KONUŞULUYOR'

Uluslararası toplumun 40 yıldır İsrail-Filistin meselesinde iki devletli çözümü konuştuğunu dile getiren Bronchtein, Fransa'nın Filistin'i tanıma kararının "terörü cesaretlendirdiği" yönündeki suçlamalara tepki gösterdi.

'FİLİSTİN EGEMENLİĞİ OLSAYDI 7 EKİM OLMAZDI'

Bronchtein,7Ekim'de Filistinli grupların saldırısının bağımsız bir Filistin devleti olmadan yaşandığına dikkati çekerek, "Belki de Filistin devleti olmadığı için7Ekimgerçekleşti.7Ekim'de Gazze'de Filistin egemenliği olsaydı,7Ekimolmazdı" ifadelerini kullandı.

Antalya'nın 3 ilçesinde yangın! Anonslarla evler tahliye edildiNE OLMUŞTU?

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Filistin devletini tanıma kararı aldığını ve eylül ayında yapılacak Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda (BMGK) bu konuda resmi bir açıklama yapacağını bildirmişti.

Macron, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışa yönelik tarihsel taahhüdüne sadık kalarak, Fransa'nın Filistin devletini tanımasına karar verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a yazdığı mektuba da yer verdiği paylaşımında Macron, bölgede şu an için aciliyet arz eden şeyin "Gazze'deki savaşın sona ermesi ve sivil halkın kurtarılması" olduğunu belirtmişti.

Fransa ve Suudi Arabistan, 28-30 Temmuz'da Filistin sorununun barışçıl ve iki devletli çözümünün ele alınacağı "Uluslararası Filistin Konferansı"na eş başkanlık edecek.

Mağlubiyetin ardından Simge Aköz'den hakem sorusuna cevapPastaneye çağırdılar, telefonlarını aldılar: 3 milyonluk vurgun
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık