SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 03-07-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA HABERLERİ: İNGİLTERE AVAM KAMARASINDA GÖZYAŞLARI, BAŞBAKAN STARMER, MALİYE BAKANI REEVES'İ AĞLATTI, STERLİN D


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Birleşik Krallık Maliye Bakanı Rachel Reeves, Avam Kamarası'nda gözyaşlarına boğulmadan birkaç dakika önce Meclis Başkanı Lindsay Hoyle'ye "çok büyük bir baskı altındayım" itirafında bulundu. bu an, yeni bir siyasi ve ekonomik krizi tetikledi.

Reeves, İşçi Partili eleştirmenlerine karşı geri adım atan Starmer'ın eleştirilerle karşı karşıya kaldığı oturumda, Starmer'ın kendisine olan güvenini milletvekilleri önünde açıkça dile getirmeyi reddetmesiyle birlikte sessizce oturduktan sonra kendini tutamadı. Reeves'in suratındaki değişiklik ve gözyaşları kameralara yansıdı.

'İZLEMESİ ACI VERİCİYDİ'

Önde gelen İngiliz gazetelerinden The Guardian'ın köşe yazarı John Crace bu anları "İzlemesi acı vericiydi. Derin bir mahremiyetin ihlaliydi. Herkesin gözlemlediği bir kederdi" diye tarif ediyor.

Yazara göre bu aynı zamanda "politikacıların da insan olduğunun bir hatırlatıcısıydı."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'KUM TORBASI YAPILAN YALNIZ KADIN'

"Rachel, başbakanın sorularını yanıtladığı oturumda yalnız bir kadındı" diyen Crace ekliyor: "Muhalefet liderinin yumruklarına hedef olmuş bir kum torbasıydı. Starmer tarafından savunulmamıştı. Keir (Starmer) onun iyi olup olmadığını sormaya bile tenezzül edemedi. Kendi dünyasına fazlasıyla gömülmüştü. Belki de farkında bile değildi. Kendi itibarını korumaya çalışmakla meşguldü. Westminster'ın acımasız dünyasında artık herkes kendi başının çaresine bakıyor."

İlk kez hakim karşısına çıktı! Acun Ilıcalı aylık gelirini açıkladıMALİYE BAKANI NEDENAĞLADI?

Reeves'in ağlaması, Starmer'ın refah kesintileriyle ilgili bir yasa tasarısında yapılan büyük tavizlerden sonra gerçekleşti. Bu tasarı, İşçi Partisi'nin ekonomik politikalarına yönelik eleştirilere neden olmuş ve Reeves hükümet içinden de eleştiriler almıştı. Özellikle, Starmer'ın PMQs "Başbakan'a Sorular" sırasında "Reeves'in görevde kalacağına dair net bir destek vermemesi, Reeves üzerinde duygusal bir etki yarattı" şeklinde yorumlanıyor.

STERLİN DEĞER KAYBETTİ

İlginizi ÇekebilirMaliye Bakanı Rachel Reeves'in Avam Kamarası'nda gözyaşlarını tutamamasının ardından tahvil piyasaları büyük bir çalkantıya sürüklendi, sterlin değer kaybetti.

İngiltere'nin 10 yıllık borçlanma maliyetleri, Reeves'in yanında oturmasına rağmen Keir Starmer'ın kendisine destek vermeyi reddetmesiyle birlikte, yüzde 4.7'ye yaklaşarak sert bir yükseliş yaşadı.

Sterlin, dolara karşı yüzde 1 oranında düşerek 1.36 doların altına geriledi.

ASGARİ ÜCRET ARA ZAM SON GELİŞMELER TEMMUZ 2025 ? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bu ay asgari ücrete ek zam yapılacak mı?


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık