ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 27-06-25, 16:45   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Göz göre göre metroyu kundakladı: 20 saniyede her yer küle döndü!


Güney Kore'nin başkenti Seul'deki 5 numaralı hatta seyreden bir metroya 31 Mayıs'ta gerçekleştirilen kundaklama saldırısının görüntüleri ortaya çıktı.

20 SANİYEDE YANDI

Seul Güney Bölge Savcılığı tarafından yayınlanan görüntülerde, 67 yaşındaki şüphelinin sırt çantasından plastik bir şişe çıkardığı ve zemine benzin dökerek vagonu ateşe verdiği görüldü. Vagondaki yolcuların yaşadığı panik ve hamile bir kadının kaçarken ayakkabılarını düşürdüğü anlar kameralara yansırken, tüm vagonun yaklaşık 20 saniye içinde alevlere teslim olması dikkat çekti.

6 KİŞİ YARALANDI, 23 KİŞİ ZEHİRLENDİ

Yeoinaru İstasyonu ile Mapo İstasyonu arasında seyreden metroya 31 Mayıs saat 08.47'de kundaklama saldırısı düzenlenmişti. Olayda 6 kişi yaralanırken, 23 kişi de duman zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Şans eseri can kaybı yaşanmazken, 67 yaşındaki şüpheli, Yeoinaru İstasyonu'nda gözaltına alınmıştı.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık