ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 26-05-25, 10:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Macron'un uçağından şok görüntü! Eşinden tokat mı yedi? Elysee Sarayı'ndan açıklama


Fransa merkezli Le Dauphine Libere'nin haberine göre Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Pazar günü Vietnam'a vardığında, First Lady Brigitte Macron'dan yüzüne bir darbe almış gibi göründü.



Habere göre Pazar akşamı Hanoi Havalimanı'nda çekilen görüntülerde, Cumhurbaşkanı'nın uçağının kapısı açılıyor ve Emmanuel Macron'un silueti hala uçağın içinde beliriyor. Tam o sırada, kendisi tamamen görünmese de eşi Brigitte Macron'un iki kolu birden kadrajda beliriyor ve ellerini hızla Cumhurbaşkanı'nın yüzüne götürüyor. Bu hareket habere göre "küçük bir darbe gibi görünüyor."

MERDİVENLERDEN İNMEYE BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı şaşırmış gibi görünüyor ancak hemen ardından dışarıya dönerek selam veriyor. Cumhurbaşkanlığı çifti merdivenden inmeye başlıyor. Macron her zamanki gibi kolunu eşine uzatıyor fakat Brigitte Macron bu teklifi geri çeviriyor ve onun yerine yürüyen platformun korkuluğuna tutunuyor.



Görüntü sosyal medyada, özellikle Emmanuel Macron'a karşı mesafeli ya da muhalif olan hesaplar tarafından gece boyunca hızla paylaşıldı.

ELYSEE SARAYI'NDAN AÇIKLAMA

Elysee Sarayı Le Daulphine Libere'nin haberine göre başlangıçta görüntülerin doğruluğunu reddetti, ancak ardından videonun gerçek olduğu teyit edildi.

Cumhurbaşkanına yakın bir kaynak bu durumu sıradan bir "eşler arası şakalaşma" olarak niteledi ve turu takip eden gazetecilere Pazartesi günü şunları söyledi:

Alıntı MetniFransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Hanoi'den başlayarak yaklaşık bir haftalık bir Güneydoğu Asya turuna çıkıyor. Tur kapsamında Endonezya ve Singapur'a da gidecek.

MACRON'UN EŞİ, TİYATRO ÖĞRETMENİYDİ

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ocak 2023'te eline tutuşturulan Adrien isimli gazetecinin kağıttaki sorusunu okudu. Notta, "Cumhurbaşkanı örnek olmalı ve öğretmeniyle evlenmemeli" yazıyordu.

Macron, bu soruyu kendisinden 24 yaş büyük eşi Brigitte ile yaşadığı aşkla ilgili "Mesele örnek olmak ya da olmamak değil, anlıyor musunuz? Aşık olduğunuzda, seçim sizin değildir." sözleriyle yanıtlamıştı.

Macron ayrıca "O aslında benim öğretmenim değildi. O benim drama (tiyatro) öğretmenimdi. Tam olarak aynı şey değil." demiş ancak bu cevaba kendisi de gülmüştü.

Survivor İsmail Balaban elendikten sonra ilk kez konuştu! 'Batuhan Karacakaya'nın bana kini ve nefreti vardı'Bayrama sayılı günler kaldı: Emekliler dikkat! İkramiyeler ne zaman ödenecek?
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık