SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 08-05-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
7 Mayıs 2025! Dünya...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Her gün bombalarla onlarcası ölüyor, yaralanıyor, ailelerini kaybediyor. Ajansların dün farklı noktalardan geçtikleri fotoğraflar bunu gözler önüne seriyor.

Dünyanın gözü Keşmir'e döndü

Dünya nükleer güç sahibi ülkeler Hindistan ve Pakistan arasındaki gerilimi izliyor. Hindistan'ın "terör altyapısı" olduğu iddiasıyla Pakistan'da 9 noktayı vurduğu 31 sivilin hayatını kaybettiği açıklandı. Vurulan yerler arasında 5 yerleşim yerinin ve 2 caminin bulunduğu ifade edildi. Pakistan'ın Hindistan'a ait 5 uçağı düşürdüğü ve bazı askerleri esir aldığı iddia edildi.

Ve savaş başladı! İki nükleer güç karşı karşıya: Hindistan Pakistan'ı vurdu, ölü sayısı yükseliyorTopyekün savaş riski

Hindistan tarafından Pakistan'a düzenlenen saldırının topyekün bir savaş riskini ortaya çıkardığını belirten Dışişleri Bakanlığı açıklamasında "Bu tür kışkırtıcı adımları ve siviller ile sivil altyapıyı hedef alan saldırıları kınıyoruz" denildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SAVAŞLAR BİNLERCE ÇOCUK ÖLDÜRDÜ!

BM Güvenlik Konseyi (BMGK) verilerine göre Ukrayna'daki savaşta "Şubat 2022'den bu yana 2 bin 500'den fazla çocuk hayatını kaybetti. Filistin İstatistik Kurumunun, yayımladığı rapora göre, İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırım, anne karnındaki fetüslerden, prematüre bebeklere ve 18 yaş altı tüm çocuklara kadar her yaş grubunu hedef aldı. 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de 17 binden fazla çocuk öldürüldü. Hindistan ve Pakistan arasında yaşanan çatışmalarda da yine Gazze ve Ukrayna'da görülen karelerin benzerleri tekrarlandı. Saldırı gerçekleşen bölgelerde yaralanan çocukların fotoğrafları dikkat çekti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bebeği doğdu, kendisi öldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda Filistinli gazeteci Yahya Subeyh hayatını kaybetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Filistinli gazetecinin bebeğiyle çekilen fotoğraftaki kıyafetleriyle cansız şekilde yerde yattığı görüldü.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık