SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 06-05-25, 11:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Son dakika! 'Trump Erdoğan'ın yardımını istedi': Telefon görüşmesi dünya basınında


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Dünya basını Erdoğan ile Trump'ın görüşmesiyle ilgili detayları öne çıkardı:

TOI: GÜÇLÜ İLİŞKİLERİ İSRAİL İÇİN SORUN

Trump ve Erdoğan görüşmesini "iyi ve verimli" başlığıyla veren Times of Israel, iki liderin birbirini ziyaret sözü verdiğini belirtirken şunları kaydetti:

"Trump ve Erdoğan arasındaki güçlü ilişki, Gazze savaşı ve yakın zamanda Ahmed Şara rejiminin Suriye'de yükselişe geçmesi konularında Türkiye ile yaşanan görüş ayrılıkları nedeniyle İsrail açısından sorunlu bir durum teşkil ediyor."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Erdoğan, Trump'a 'savaşları sona erdirme yaklaşımı' nedeniyle teşekkür ederken, bu açıklamada Ukrayna, Gazze ve İran ile müzakerelere de yer verildi."

"NATO üyesi Türkiye, Karadeniz'e kıyısı olan her iki komşusuyla da iyi ilişkiler sürdürmeye çalışıyor ve Rus işgalinden bu yana savaşı sonlandırmaya yönelik iki kez görüşmelere ev sahipliği yaptı."

"Türk lider, Trump'a savaşın harap ettiği Gazze Şeridi'ne insani yardımın 'kesintisiz bir şekilde ulaştırılması gerektiğini söyledi. Erdoğan, İsrail'in Gazze'de Hamas'a karşı yürüttüğü savaşa en sert şekilde karşı çıkan yabancı liderlerden biri oldu."

UATV: SAVAŞI BİTİRMEK İÇİN ERDOĞAN'IN YARDIMINI İSTEDİ

Ukrayna'nın önde gelen yayınlarından UATV kanalının sitesi "Erdoğan ile konuşan Trump Rusya-Ukrayna savaşını bitirmek onun yardımını istedi" başlığı atarken ekledi:

"ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 'son derece iyi ve yapıcı' bir görüşme gerçekleştirdiğini, görüşmeleri sırasında Rusya-Ukrayna savaşını, Suriye, Gazze'deki durumu ve diğer konuları konuştuğunu bildirdi."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Erdoğan ile 'harika ilişkisin' vurgulayan Trump, Rusya ve Ukrayna arasındaki mantıksız ancak ölümcül savaşı bitirmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çalışmayı beklediğini söyledi. Bu konuşmadan önce geçen hafta sonu Trump Ukrayna ve Rusya arasında bir ateşkes anlaşmasının imkansız olabileceğini söylemişti."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump'ı Türkiye'ye davet etti PARA POLITIKA: TRUMP'IN PLANINA TÜRKİYE'DEN DESTEK

Yunanistan merkezli Para Politika, Erdoğan ile Trump arasında telefon görüşmesiyle ilgili "Türkiye'den ABD'nin savaşları sona erdirme planına destek" başlığı atan Para Politika şunları öne çıkardı:

"Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Türk Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan bu görüşmede, ABD'nin savaşları sona erdirme konusundaki yaklaşımına destek verdiğini ifade etti. Aynı zamanda İran'la yürütülen müzakere sürecini takdir ettiğini dile getiren Erdoğan, Donald Trump'a Türkiye'yi ziyaret etmesi için resmi bir davette bulundu. Açıklamada ayrıca, Ankara ile Washington'un ikili işbirliğini geliştirmek için adımlar atmaya devam edecekleri belirtildi. Trump, paylaşımını 'Rusya ile Ukrayna arasındaki anlamsız ama ölümcül savaşın sona ermesi için Başkan Erdoğan ile işbirliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum' diye bitirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

  • Bloomberg, "Trump, Erdoğan ile görüştü, Türkiye lideri ABD'yi ziyaret edecek" başlığı attı.
  • Yunanistan'da yayınlanan Kathimerini ise ABD Başkanı'nın ağzından "Trump: Erdoğan ile çok iyi ve verimli bir görüşme gerçekleştirdim" başlığı attı.
  • C14: İsrail'de yayınlanan televizyon kanalı, video haberine "Çok iyi ve verimli" başlığı atarak yine Trump'ın ifadelerini öne çıkardı.
İstanbul için son noktayı koydu: Silivri ve Ereğli depremleri bunun en kuvvetli kanıtı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık