SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 29-04-25, 14:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
IKBY, PKK'nın, 'bölgede barış süreci ve istikrarı akamete uğratmak istediğini' açıkladı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]IKBY Güvenlik Konseyi, Duhok'un Amedi ilçesinde Peşmerge güçlerine yönelik terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği bomba yüklü insansız hava aracı (İHA) saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, Duhok'ta dün ve bugün bir grup teröristin İHA ile Peşmerge noktasına yönelik iki farklı saldırı gerçekleştirdiği ve saldırılarda 5 Peşmergenin yaralandığı belirtildi.

Yaralı Peşmergelerin durumunun iyi olduğu aktarılan açıklamada, Türkiye'de "barış süreci", Suriye'de "Kürt taraflar arasında birlik konferansı" ve IKBY'de yeni hükümetin kurulum sürecinin olduğu hatırlatılarak, "Bazı grup ve taraflar bölgede barış süreci ve istikrarı akamete uğratmak istiyor." ifadelerine yer verildi.

'CEVAP VERMEYE HAZIRIZ'

İlginizi ÇekebilirBu terörist saldırıların kınandığı belirtilen açıklamada, IKBY'nin güvenliğini hedef alan tüm grup ve taraflar uyarılarak, "Her türlü yıkıcı eylemlere uygun bir cevap vermeye hazır olunduğu" vurgulandı.

AA'nın haberine göre, terör örgütü PKK, Duhok'un Amedi ilçesinde dün ve bugün iki ayrı saldırıda Peşmerge güçlerini İHA saldırısıyla hedef alarak 5 Peşmergeyi yaralamıştı.

İlginizi Çekebilir


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık