ForumAilem
  SohbetYaz

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23 - 04 - 2025, 11:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
ABD'nin Texas eyaletinde kızamık salgını! Vaka sayısı 624'e yükseldi


ABD'nin Texas eyaletinin batısında etkisini gösteren kızamık salgınında vaka sayısının 624'e yükseldiği ve son beş günde 27 yeni vaka olduğu belirtildi.

Texas Eyalet Sağlık Hizmetleri Departmanı'nın (DSHS) dün yayınladığı verilere göre, vakaların neredeyse tamamı aşılanmamış veya aşı durumu bilinmeyen kişiler arasından görüldü.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, salgının yayılmasını kontrol altına almak için yerel sağlık departmanlarıyla çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

İlginizi ÇekebilirKIZAMIK NEDİR?

Kızamık, bulaşıcı bir enfeksiyon hastalığı olup özellikle çocukluk çağında sık görülür. Vücut direncini düşürebilir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Aşılama ile görülme sıklığında büyük ölçüde azalma sağlanmıştır.

Kızamık, viral bir enfeksiyon olup yüksek ateş ve döküntü gibi belirtiler gösterir. Hastalık çocuğunuzu zayıf düşürebilir ancak uygun bakım ve tedaviyle genellikle kendiliğinden geçer.

Kızamık virüsü, direkt temas veya solunum yoluyla bulaşabilir ve özellikle kış ve ilkbahar aylarında yaygındır. Kızamığa karşı aşılama önemlidir ve bulaşma riskini azaltır.

Putin'in Trump'a gönderdiği gizemli hediye ortaya çıktı
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık