SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 07:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Eski AP vekiline tek kurşun


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İsmail Şahin - Bulgaristan, eski Avrupa Parlamentosu milletvekili, iş insanı ve Bulgaristan Tekvando Federasyonu Başkanı Slavi Binev’in öldürülmesini konuşuyor. Sofya’da 24 Ekim’de meydana gelen olayda, 60 yaşındaki Binev evinde başından vurularak hayatını kaybetti. Bulgar basınında yer alan iddialara göre milyon euroluk mali anlaşmazlık cinayetin nedeni.

Yemek, sonra...

Binev ile Türk iş insanı Eyüp Temiz ve eşi mimar Niya Temiz arasında Filibe (Plovdiv) yakınlarında geliştirilen sanayi parkı projeleri nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. Binev’in projede daha fazla pay talep ettiği ve taraflar arasında sert tartışmalar yaşandığı öne sürüldü. Soruşturma dosyasına göre, cinayetten bir gün önce taraflar arasında gerginlik yaşandı. Binev, geçen cumartesi günü Temiz ve eşi Niya ile buluştu. Sofya’da yemek yerken Binev, Filibe yakınlarında yürüttükleri 110 milyon euroluk inşaat projesinde daha fazla pay istedi. İkili arasında tartışma çıktı ve daha sonra ayrıldılar. İddiaya göre ertesi gün Binev’in Niya Temiz’i arayarak hakaret ettiği ve ağlattı. Bunun üzerine Eyüp Temiz, çevirmenini ve şoförünü arayarak Binev’in evine gitti. İkili tartıştı ve Temiz, Binev’i başından tek kurşunla vurarak öldürdü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaçarken yakalandılar

Kaçmaya çalışan Temiz ve şoförü, Trakya Otoyolu’nda araçla seyir halindeyken yakalandı. Niya Temiz ile Binev’in iki büyük sanayi parkı projesi geliştirdiği bildirildi. Stryama Sanayi Parkı’nın yatırım değerinin 110.2 milyon euro olduğu, Çalapitsa Sanayi Parkı projesinin toplam değerinin 160 milyon 400 bin euro olduğu kaydedildi. Niya Temiz’in, Binev ile ortak olduğu Evinko OOD şirketinde yüzde 13 hissesi bulunduğu belirtildi.

Aşırı sağdan Türk partisine

Slavi Binev’in siyasi geçmişi de dikkat çekici yön değişiklikleriyle öne çıkıyor. Binev, 2007 ve 2009 yıllarında Türk azınlığa yönelik sert söylemleriyle tanınan aşırı milliyetçi ATAKA Partisi’nden Avrupa Parlamentosu’na seçildi. 2014 yılında milliyetçi Yurtsever Cephe ittifakından Bulgaristan Ulusal Meclisi’ne girdi. 2017’de ise siyasi çizgisinde dikkat çekici bir değişiklik yaparak Bulgaristan Türklerinin önemli ölçüde desteklediği Hak ve Özgürlükler Hareketi’nden (DPS/HÖH) milletvekili adayı oldu. Ancak seçilemedi. Binev’in ATAKA’dan başlayıp DPS adaylığına uzanan siyasi geçmişi, Bulgaristan siyasetindeki sıra dışı yön değişikliklerinden biri olarak öne çıkıyor.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık