![]() |
![]() |
|
![]() | #1 |
Çevrimdışı -įŞįñə qəŁįŕŚə ![]() ![]() | Yağları Parçalayan Salata Tarifi Yağ parçalayan salata, Yağ parçalayan salata Tarifi, Yağ parçalayan salata yapalım, Yağ parçalayan salata nasıl yapılır, Yağ parçalayan salata nedir, Yağ yakan salata, yağ yakan salata tarifi melek 14 nisan, şems aslan salata, şems aslan sıkılaştıran salata, şems aslan yağları parçalayan tarif, şems aslan zayıflatan salata, şems aslan zayıflık Yağ Parçalayan Salata Malzemeleri 200 gr kara barbunya 200 gr kırmızı barbunya 200 gr beyaz barbunya 5 adet avokado yarım çay bardağı limon suyu kırmızı biber 200 gr ceviz içi Hazırlanışı: İyice haşlanmış barbunyaları ayrı ayrı olamk üzere elinizle iyice ezdirerek tabağa yayın. Yumuşak avakadoları soyun ve iyice ezdirin. Barbunyaların üzerine çok az sürdürün ve onların da üzerine ezilmiş ceviz içi serpin. Diğer kalan barbunyaları da aynı şekilde hazırlayıp avakado sürün ve kat kat renk renk olacaktır. Barbunyalı bir pasta olacaktır. Aralarına isteyen kırmızı toz biber serpe bilir. 1 saat beklatin yeşil çayla birlikte bir dilim yiyin. Sabahları hazır kahvaltı olarak dolaptan alıp yiyebilirsiniz. 3 gün dolapta muhafaza edilebilir. Kabızlık sorununa da çok etkilidir. Şems Arslan |
![]() |
![]() |
Etiketler |
parcalayan, salata, tarifi, yaglari |
| |