ForumAilem
  SohbetYaz
Yükleniyor... | Hava durumu yükleniyor...

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27 - 06 - 2014, 14:45   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Peynirli Enginar Dolması




Malzemeler
(2 kişilik)

4 adet küçük konserve enginar
Dereotu
1 demet maydanoz
100 gr karides veya kıyılmış pastırma
1 çorba kaşığı margarin
100 gr taze kaşar
Toz, kırmızıbiber


Hazırlanışı
Enginarları kaynamakta olan suda 10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp kenarlarına fırça ile margarin sürün. Maydanozu kıyın. Enginarları kıyılmış maydanozun içinde yuvarlayarak kenarlarını bulayın. Altı yağlanmış fırın kabının içine oturtun. Karidesleri enginar çanaklarının içine bölüştürün. Her bir enginara bir çay kaşığı margarin koyun. Deretonu temizleyin kıyın. Karideslerin üzerine dereotu ve rendelenmiş peyniri yerleştirin. Biraz kırmızıbiber serpip, önceden 200 derece ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
dolmasi, enginar, peynirli



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık