27 - 06 - 2014, 12:37 | #1 (permalink) |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
Yengeç Köfte
150 gram mavi yengeç eti 15 gram soğan 1 tutam maydanoz 1 yumurta 15 gram mayonez Ekmek kırıntısı Tuz ve karabiber Bütün malzemeler karıştırıldıktan sonra tuz ve karabiberle tatlandırılıp istenilen şekil verilir. Yapışmaz tavada arkalı-önlü kızartıldıktan sonra fırında 170 derecede 6- 8 dakika pişmeye bırakılır. |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sarma köfte | Sare | Etli Yemekler | 0 | 12 - 09 - 2015 08:12 |
cızbız Köfte | Sare | Etli Yemekler | 0 | 12 - 09 - 2015 08:11 |