24.Haziran.2015 | #1 (permalink) |
Çevrimdışı
-įŞįñə qəŁįŕŚə
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
Arabaşı Çorbası
Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :25-30 dk Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :6-8 Tarif Malzemeleri 1 bütün tavuk 3 soğan 20-25 adet kurutulmuş acı biber Tarifin Hazırlanışı ilk olarak tavuğumuzu parçalayıp düdüklü tencerede 20-25 dakika pişirip soğumaya bırakıyoruz, tavuk suyunun yarısını çorbaya dökeceğiz, diğer bir yanda biberlerimizi haşlıyoruz blendırda çekiyoruz ve süzgeçte süzüyoruz. Geniş bir tencereye yağımızı döküp soğanlarımızı iyice kavuruyoruz, süzdüğümüz biber suyumuzu ve tavuk suyumuzu tencereye ekleyip kaynatıyoruz, kaynayan suyumuza didiklediğimiz tavuklarımızı ekleyip 15 dk daha kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bal Kabağı Çorbası | Ezqi | Çorbalar | 0 | 24.Haziran.2015 20:17 |
Ayran çorbası | Sare | Sulu Yemekler | 0 | 30.Temmuz.2014 21:37 |
Sebze Çorbası | Sare | Sulu Yemekler | 0 | 30.Temmuz.2014 21:32 |
Mercimek Çorbası | Sare | Sulu Yemekler | 0 | 30.Temmuz.2014 21:28 |
Yayla çorbası | aShk | Çorbalar | 0 | 07.Temmuz.2014 01:47 |