ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10 - 09 - 2015, 12:34   #1 (permalink)
Çevrimdışı
LaL Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Havuçlu, Bademli Karışımla Bronzlaşın


Suna Dumankaya'dan doğal güzellik sırları...

Tatil sezonu geldi. Herkes ya tatilde ya da tatil planları yapıyor.Güneşin ve denizin tadını çıkarırken güneşten koruyucu ürünler kullanmayı unutmayın. Teniniz sağlıklı bir şekilde renk aldıktan sonraysa havuçluHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın bademli karışımla bronzlaşın.



Soru

Yakında tatile çıkacağım. Kış boyunca solaryuma girdiğim için tenimin rengi koyu. Biraz daha koyulaşmak ve kalıcı bir bronzluğa sahip olmak için yararlanabileceğim bir formül var mı? Elif B./İstanbul



Cevap

Birer çorba kaşığı bergamut yağıHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın zeytinyağıHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın badem yağıHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın çay ağacı yağı ve havuç yağını iyice karıştırıp cam bir şişenin içine koyun. Güneşe çıktığınız da bu karışımı kullanın. Bu karışım kalıcı bir bronzluk elde etmenizi sağlayacaktır.



Güneşten badem yağıyla korunun




Soru

Yazın yüzüm çok kızarıyor. Bir türlü bu kızarıklığı kapatamıyorum. Yüzümü güneşten nasıl koruyabilirim? Naz Y./İzmir



Cevap

Bir tatlı kaşığı kremaHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın bir tatlı kaşığı balHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın bir tatlı kaşığı yulaf unu ve bir çay kaşığı badem yağını karıştırın. Bu karışımı temizken cildinize sürüp 15 dakika bekletin. Dışarıya çıkarken koruma faktörlü kremin üzerine pudra sürerek cildinizi koruyun.



Beyazlarınızı defne yaprağıyla yok edin




Soru

40 yaşındayım. Bugüne kadar saçlarımı hiç boyatmadım. Ancak artık beyazlarım çıkmaya başladı. Beyazlarımı bitkisel bir formülle kapatabilir miyim? Ferda H./Antalya



Cevap

İki çorba kaşığı çayHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın iki soğan kabuğu ve üç defne yaprağını iki litre suyun içinde kaynatın. Demleyip süzdükten sonra bu karışımı saç diplerinize sürün. Bu formülü her gün uygularsanız saç dipleriniz koyu kumral olur. Karışımı beş gün de bir yenileyin. Kullanmadığınız da soğuk bir yer de muhafaza edin.



Ödeminizi ananasla atın




Soru

Yazın vücudum çok su tutuyor. Bu durumun önüne geçmek için ne yapmalıyım?

Gülçin B./İstanbul



Cevap

Yarım ananası küp şeklinde doğrayın. Ardından da iki litre suyun içinde bir adet çubuk tarçın ve bir tatlı kaşığı karanfille birlikte 10 dakika kaynatın. Gün içinde sık sık bu karışımdan tüketerek ödem atabilirsiniz.



Cildinizi tatile cevizle hazırlayın




Soru

10 gün sonra tatile çıkacağım. Tatil öncesi cildimdeki ölü deriyi atmak için ne yapmam gerekiyor? Eda Z./Bur dur



Cevap

100 gram kesilmiş sütün içine üç çorba kaşığı öğütülmüş ceviz katın. İyice karıştırdıktan sonra cildinize sürüp yaklaşık beş dakika bekletin. Ardından da ovarak çıkarın ve cildinizi bol suyla yıkayın. Son olarak cildinize cilt tipinize uygun bir bakım kremi sürün. Bu formülden haftada iki kez yararlanmalısınız.



Bu formül iştahınızı kapatacak




Soru

Son günlerde iştahım çok açık. Tatil öncesi kilo almaktan korkuyorum. İştahım nasıl kapanır? Yasemin K./Manisa



Cevap

500 gram kaynamış suyun içine eşit miktarda mateHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın biberiyeHavuçlu Bademli Karışımla Bronzlaşın ıhlamur ve yeşil çay katın. Bu karışıma bir dilimde yeşil elma ilave edin. Çay gibi demleyip her sabah aç karnına bir bardak için. İştahınız kapanacaktır.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bademli Pirinç Pilavı Tarifi Ezqi Pilavlar 0 07 - 07 - 2015 17:04
Vişneli Bademli kek aShk Kekler,Kurabiyeler,Pastalar 0 06 - 07 - 2014 23:12