ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Temmuz.2015   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Lazer için doğru zaman.




İstenmeyen tüylerimizden şikâyet ettiğimiz özellikle yaz döneminde giydiğimiz kıyafetleri gönül rahatlığıyla giyip, hareket edebilmek için, lazer epilasyona kış mevsiminde başlamak gerekiyor. Aksi halde geç kalmış olabilir ve leke sorunları yaşayabilirsiniz.

Genellikle havaların ısınmasıyla birlikte hem zayıflama programlarına hem de lazer epilasyon sistemine rağbetin arttığını söyleyen Özel Bliss Maçka Polikliniği Medikal Estetik Hekimi Dr. Enis Keskin, lazer epilasyona başlamak için en uygun zamanın sonbahar–kış dönemi olduğunu vurguluyor. Dr. Keskin; kış mevsiminde güneşin yakıcı etkisi kalmadığından, bu mevsimde yapılan lazer epilasyonun leke riski taşımadığını söyledi. Dr. Enis Keskin, Lazer epilasyon uygulamasının etkisiyle ilgili olarak şunları belirtti; ‘’İlk seanstan sonra 1 ile 1,5 ay arasında uzayan tüyler, yaza kadar 3-4 seans lazer epilasyon uygulaması görür. Böylece yazın en konforlu şekilde geçirme avantajı yakalanmış olur.’’

Nano Teknolojik Lazerle Hızlı Ve Kalıcı Sonuç Almak Mümkün

Lazer Epilasyonun istenmeyen tüylerden kurtulmada en hızlı ve en sağlıklı yöntem olduğunu belirten Medikal Estetik Hekimi Dr. Enis Keskin, yeni uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Keskin; “İleri teknoloji lazer epilasyon sistemlerinde kullanılan lazer ışınlarıyla kişi istenmeyen tüylerinden, en az acıyla rahatlıkla kurtula bilmekte. Merkezimizde kullanılan 755 nanometre dalga boylu Alexandrite model lazerle yapılan uygulama ile bayanlarda; yüz, kol, koltuk altı, bikini bölgesi, göbek ve bacaklar tercih edilirken, erkeklerde sırt, omuz, elmacık kemiği üstü, ense ve boyun bölgesinde kullanım tercih edilmektedir’’ dedi.

Lazer Epilasyon Yapılan Mekânlara Ve Cihazlar Dikkat!

Lazer epilasyondan başarılı sonuçlar almak ve sağlık açısından sorunlar yaşamamak için, kullanılan cihazların önemine dikkat çeken Dr. Keskin, ‘’İnsan sağlığına zararı olmayan güvenilir ve etkili lazer epilasyon sistemi Alexandrite lazerdir ve FDA tarafından bilimsel olarak belgelenmiştir’’ bilgisini verdi. Lazer epilasyon için en iyi cihaz kullanılsa da, uygulamanın nasıl ve kim tarafından yapıldığının da önemini vurgulayan Dr. Keskin, detaylı bir araştırma yapılarak, tıp doktoru denetiminde bu uygulamanın yaptırılması gerektiğini söyledi.

Güzellik merkezlerinde, denetimsiz kişilerce yapılan lazer uygulamalarının, Sağlık Bakanlığı tarafından kapatıldığı biliniyor. Bu nedenle Medikal Estetik Hekimi Dr.Enis Keskin, lazer epilasyon seçimi yaparken, en önemli kıstas olarak sadece konuya odaklanmış gerçek sağlık kuruluşlarını seçmemiz gerektiğini öneriyor.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sizce Görücü Usulu Evlilik Doğru mu ? aSpeNDos Tartışma Alanı 0 17.Haziran.2015 22:03