SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 14-03-26, 18:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
iPhone Fold için yeni sızıntı: Fiyatı ve teknik özellikleri


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Katlanabilir akıllı telefon pazarında uzun süredir merakla beklenen iPhone Fold hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Yeni raporlara göre Apple’ın ilk katlanabilir iPhone modeli, daha önce konuşulan fiyatların aksine daha aşağıda bir fiyat etiketine sahip olabilir.

Telefonun daha önce iddia edilenlerin aksine 2000 dolar bazında olacağına dair bu iddia, Mark Gurman tarafından yayımlanan Power On bülteninde paylaşıldı. Eğer bu tahmin doğru çıkarsa, iPhone Fold fiyat açısından katlanabilir telefon pazarındaki en büyük rakipleriyle aynı seviyede konumlanacak.

SAMSUNG VE GOOGLE İLE REKABET İSTENİYOR

Sızıntıya göre Apple’ın katlanabilir iPhone’u, fiyat açısından doğrudan Samsung Galaxy Z Fold 7 ve Google Pixel 10 Pro Fold modellerine rakip olacak. Samsung’un katlanabilir modeli yaklaşık 1999 dolar, Google’ın cihazı ise 1799 dolar başlangıç fiyatına sahip.

Daha önce ortaya çıkan söylentiler Apple’ın katlanabilir iPhone için çok daha yüksek bir fiyat belirleyebileceğini öne sürüyordu. Örneğin ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, cihazın 2000 ila 2500 dolar arasında bir fiyatla satışa çıkabileceğini tahmin etmişti. Arthur Liao ise başlangıç fiyatının 2399 dolar olabileceğini öne sürmüştü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu nedenle 2000 dolar seviyesindeki bir fiyat, katlanabilir telefon pazarının daha fazla kullanıcıya ulaşmasına yardımcı olabilecek bir gelişme olarak görülüyor. Uzmanlar, Apple’ın çok yüksek bir fiyat belirlemesi durumunda segmentte genel fiyatların da yukarı çekilebileceğinden endişe ediyordu.

iPHONE FOLD TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Güney Kore merkezli teknoloji yayını The Bell tarafından paylaşılan yeni bir rapor ise cihazın bazı teknik özelliklerini ortaya koydu. İddiaya göre iPhone Fold, 12 GB LPDDR5X RAM ile gelecek. Bu bellek miktarı aynı zamanda iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modellerinde de kullanılacak. RAM çiplerinin tedarikçisi ise yine Apple’ın uzun süredir iş birliği yaptığı Samsung olacak.

Depolama tarafında ise üç farklı seçenek sunulması bekleniyor: 256 GB, 512 GB ve 1 TB. İlginç şekilde iPhone 17 Pro Max modelinde yer alan 2 TB depolama seçeneğinin katlanabilir modelde bulunmayacağı belirtiliyor. Depolama çiplerinin ise Apple’ın diğer iPhone modellerinde olduğu gibi Micron Technology, Kioxia, SK Hynix ve Samsung gibi üreticilerden sağlanabileceği konuşuluyor.

Apple'ın katlanabilir iPhone hamlesi büyüyor: Flip modeli de gelebilirApple’ın katlanabilir iPhone pazarına girişi teknoloji dünyasında önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor. Uzmanlara göre Apple’ın bu segmente dahil olması, katlanabilir telefonların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilir.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık