ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10 - 07 - 2014, 18:16   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ne olur


Selam....!!!! Nereden geldin? Nasıl geldin? Bilemiyorum ama yinede dünyama hoş geldin.Belki de kader seni buralara getirdi,belki de alın yazısı ama her ne olursa olsun yine de hoş geldin.
Sen sanki kanadı kırılmış bir kuş misali bana sığındın,belki çevrende o kadar insan varken kendine en yakın beni hissettin.Biliyorum kafan karışık,sığınacak bir yer aradın sana kanat gerecek seni her daim koruyacak yada en azından derdini paylaşa bileceğin bir yer aradın ve bana geldin.
Senin gelmenle benimde kafam karıştı.Yok...! Yok...! Şikayetçi değilim yanlış anlama, sadece bana gelişin bilinçsizce öylesine miydi? Yoksa; bilerek sadece ben olduğum için mi geldin? İşte budur benim kafamın içinde ki soru işareti.
Beni bir dost olarak bilip geldiysen ama sadece ben olduğum için geldiysen ,bu beni dünyanın en mutlu insanı yapar.Çünkü değer verilmek değer vermekten daha güzeldir.Sana elimden gelen her şeyi yapar ; en azında bıkmadan usanmadan saatlerce seni dinler, dilim döndüğünce seni rahatlatmaya ve haddim oldukça sana yol göstermeye çalışırım.Çünkü sen beni bir dost ve yakın bulup da derdini anlatıyorsan bunları yapmak zaten bana zevk verir.
Ama,beni bir dost ve yakının olarak görüyorsan......!
Şayet bana;Bana karşı bazı duygular besleyerek geldiysen.....!!!!O zaman iyi düşün, tart, yargıla ve muhakemesini iyi yapıp öyle gel derim sana.Çünkü bir daha ne üzülmeye ne de üzmeye cesaretim yok.Bana ümit verici yaklaşma eğer niyetin ümit vermek değilse.Yanlış anlamalarıma sebep olma, hatalar yapmama neden olma.Çünkü her ne olursa olsun sen benim için çok değerlisin seni kayıp etmek, isteyeceğim en son şey olsa gerek.
Belki de kendi kendime gelin güvey oluyorum,Belki de bana gelmedin bile..Belki de sadece geçerken öylesine bir uğradın yolun üzerindeyken.Evet sende anladın saklayamam,her ne kadar saklamaya çalışsam da saklayamam işte....!!!Evet senden hoşlanıyorum...
Ama bunu sana bundan böyle hiçbir zaman söylemeyeceğim;söyleyemeceğim.
Eğer seni bu şartlarda değil de daha önceleri tanımış olsaydım, inan senden başkasına; Seni seviyorum demezdim...
Gel gör ki şartlar bu şekil deyken sana bunu söylememin imkanı yok.Çünkü; hiçbir zaman insanların zaaflarını ve çaresizliklerini kullanmadım ve kullanmam da.Ateşi içimde yakarım dumanını hiçbir zaman dışarıya vermem
Son olarak senden tek bir şey istiyorum ;Hep dostum olarak kal ve Sana AŞIK olmama izin verme......NE OLUR......!!!!!!!!
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekler Sinirlendiğinde Ne Olur? Huzur Erkek Dünyası 2 15 - 09 - 2015 20:10
An gelir, karmakarışık olur insan.. Ezqi Aşk ve Sevgi 0 08 - 07 - 2015 22:46
Olur İnşallah aSpeNDos Vizyondaki Filmler 0 15 - 06 - 2015 12:27
Allah Ne Derse Öyle Olur Sare Dini Hikayeler 0 05 - 08 - 2014 08:49