ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10 - 07 - 2014, 17:52   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Seni Bekliyorum..


Merhaba hayatım;
Yıllar öncesinden yazılmış bi mektup bu sana ama ne yazıkki daha kimsin bilmiyorum bile.
Ama bekliyorum seni! Bekliyorum ama gelmek bilmedin daha.,inşallah gecikmezsin. Bende yalan bir aşkla avunuyorum şimdi,yalnızlıktan sıkıldım! Benimde yanımda biri olsun istedim. Ne olur yanlıs anlama. Sadece seni beklerken avunucak bişi buldum işte.. sende aynısını mı yapıyosun? Neyse,şimdi ne yaparsan yap ama seni bulduğum gün her şeyi bi kenara bırak ve sadece benim ol. Çünkü ben hep seni arıyorum ve bulana kadar aricam. Bulduğumda ise değerini bilicem ve seni kaybetmemek için her şeyi yapıcam. Ama sen hala yoksun.. nerdesin be hayatım nerdesin.. yeter artık,bıktım sensizlikten,geceleri hiç görmediğim kim oldugunu bilmediğim birisinin hayalini kurmaktan,onunla geçiriceğim zamanı düşünmekten. Gel artık! Gelde bitsin bu yalnızlık,gelki hayallerim gerçek olsun hayatım bi anlam kazansın,gelki artık adımlarımı senin için atayım,?. O kadar çok şey varki anlatıcak.. aslında aşığım sana biliyomusun,görüğüm gün seni sanki hep tanıyormuşum gibi hissedicem eminim! Sanki hep varmışsın gibi hayatımda,sadece biryere gitmişsinde dönmeni bekliyormuşum gibi? zaten öyleya bekliyorum seni işte? gözlerim doluyor geceleri yatağa yattığımda bazen? ısyan ediyorum sensizliğe,kendimi suçluyorum bazen niye bulamıyorum diye.. abartısız ?bi gün bulucam? diyorum kendi kendime devamlı.. şu anda da matematik dersindeyim,bişiyler anlatıyor öğretmen ama ben seni düşünüyorum yine. Bu sefer bi mektup olsun dedim içimden gelenler,yazıyorum..
ilk defa birisine mektup yazıyorum,adresi olmayan bi mektup?yolunu bilmeyen postacıysa ben.. ilk defa yazıyorum dedimya,pek bilmem ne yazılır mektuplarda,nasıl başlanır,nasıl bitirilir.. okuduğun gün basit bulma ne olur..dalga geçme içinden.. hayatı boyunca ışığı görmeyen bi insanım ben ve ışığımı,seni arıyorum. Birkaç mumum var onlarda bitmeden bulmam lazım seni, yoksa bu labirentte karanlıkta kalıcam ve ışığı görmeden ölücem.. ben sensiz ölmek istemiyorum! kollarında kapamak varken gözlerimi hayata bu karanlıkta kapansın istemiyorum gözlerim.
Bi yaz yağmurunda ıslanmamak için bir durakta birbirine sarılmış iki sevgili gördüğümde düşündüm ilk bunları.. o gün bu gün sevdim yağmuru.. sen de seviyor musun? Bi gün evimizin balkonuna oturup,birbirimize sarılıp yağan yağmuru izleyebilicekmiyiz bizde? İzleyelim hayatım.. seni ilk gördüğüm gün içimde yanmaya başlayan ateşi anlatayım sana,hiçbizaman sönmicek olan ateşi.. seni sevdiğimi söyleyim sana.. gözlerinin içine baktığında için bi garip olsun,boynuma sarıl.. susalım o zaman.. çünkü içimizden gelenleri, hissettiklerimizi anlatıcak cümleler kesinlikle olmicaktır hayatta?
Neyse hayatım.. Zil çoktan çaldı,öğretmen çoktan çıktı.. Bende gidiyorum.. her zamanki yaptıklarımı yapmaya.. Belki sigara içmeye, belk, bahçeye basket oynamaya..
Birgün görüşmeküzere hayatım? geleceğin güne dek kendine dikkat et..
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık