ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10 - 07 - 2014, 17:28   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
En SEVGILIME...


böyle seyleri düsünemezdim önceleri, girmezdi yüregime böyle duygular, acilara iten zamanlar, sen yoktun cünkü yakan. Bu sözlerki sadece sana, bilyorumki astim yine duygusallik seviyemi, ama kusuruma bakma ve o yagmurlarini icinde tut, cünkü günesindir büyüleyen ve kalbimi isitan, yagmurlarki benim denizlerimi tasiran, kiyametimi hazirlayan, firtinalar koparan.

Özlüyorum nereye baksam, acimamak elde degil bu bakislara, sana bakmak varken, bosa gidiyor sevgi dolu, sen dolu bakislarim ?

Kiyamiyorum bakmaya resmine, eskir özlemimle, olurda nazar ederim diye, sevdiginden zarar gelmez insana, ama olurda icimdeki sensizlik acisi sevgini gecer, o kötü hissim seni bulup, bi an olsun sana yansir ve sana zarar verir diye!

Kara kara düsünüyorum, ooof, bu sensizlik yakiyor! Ama isteseler, alamazlar bunu bile vermem, bu sen, gitsen bile - gitmeyip, senden bana kalan, her zaman yanimda olan hic birakmayan, cünkü bu sensin!

Dayanilmaz oluyor artik gündüzler, eskidendi sadece geceler. Olmusum gecedostu, sevmez oldum, istemez oldum, yasamiyor oldum günesin üstünlügünu geceye, gündüzün aydinliginda görünüyor hersey, gözükmeyen sen ve gözlerinki, beni kalbimden vuran, sana baglayan. Geceler artik tek arkadasim, biraz olsun avunduruyor ve gizliyor bütün bunlari:

Agaclar, kuslar, yaprak misali dökülen yillar, döküldükce bu yapraklar, yaslanan insanlar, insanlar yaslandikca degisen yalan degerler, degerler bozuldukca kötülenen dünya, gün gectikce karisip, sonunu hazirlayan milletler, kiyametin yaklastigini haberleyen alametler, sonu gelen alemler, ALLAHIMdir bütün bunlari yasatan, günahkar bizler. Iste bütün bunlari görebiliyorum bu hasretinle aglayan gözlerimle, fark ediyorum özleminle dolmus yüregimde, sevgimle eksik bedenimde. Iste bütün bunlarla dolmusken ruhum, ellerinden yoksun, napsin baska sevgilin?!

Gecelerki seni benden saklayan, evet gündüzlerde, ama düsünceni azdiriyor hepten, geceler biraz olsun sakinlestiriyor, o soguk ve insanlarsiz gece aleminde.

Olsada daglar, taslar; yollar, yillar; azginca düsmanlar, sevgiyi kiskanan zavallilar, sevgi nedir tanismayanlar, aski kaldiramiyanlar, bunlara karsi aptallar, ask denen bu kaleaye haince saldirirlar, yikilmaz, olmaz, gücleri yetmez, sevgiyi yenemez bu hainler, görgüsüzler, vardir böyleler, okusunlarda ögrensinler beni ve kaderimi!

Kelimerdir sevgiyi percinlestiren, olcüsünü tarif ettirmek olmasada, duygusunu koklatan, böyle sözler insani en güzeline, kiymetlisine sevdiren, affetiren, kalbini oksayip en derinden vuran, aklina yazan ve nefesini tüketen.

En güzel ve ebedi Sevgilerimle, Askin ve Hasretinle dolu hislerimle
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgilime... matEm Aşk ve Sevgi 0 10 - 07 - 2014 17:34